Warta cepet Saint Kitts lan Nevis

Tekan Nevis Musim Panas Iki Kanggo Pengalaman Karnaval Karibia Asli

Sembarang wektu iku wektu sing apik kanggo ngunjungi pulo Karibia Nevis. Pantai sing sampurna ing pulo kasebut lan wong sing ramah menehi pengalaman liburan sing asli lan mewah. Nanging tanggalan musim panas kapenuhan macem-macem acara sing narik kawigaten wisatawan saka sak ndonya, dadi kenapa ora masangake liburan santai karo acara budaya utawa fitness uga?

Chief Executive Officer (CEO) Interim Otoritas Pariwisata Nevis (NTA), Pak Devon Liburd ujar: "Nevis minangka papan sing apik kanggo liburan ing sasi panas. Ana akeh sing bisa dinikmati ing pulo kita sing apik banget, kanthi sawetara acara sing luar biasa ing tanggalan kita pungkasane bisa ditindakake sawise pandemi. Sampeyan bakal bisa entuk pengalaman Nevisian lengkap!

Waca kenapa sampeyan kudu pindhah menyang Nevis musim panas iki ...

Perayaan nasional pelem sing luar biasa!

Kanthi 44 varietas pelem sing ditanam ing pulo kasebut, pelem tansah dadi bintang pertunjukan ing Nevis, lan sajrone Festival Nevis Mango mesthi ora istiméwa. Saben taun, Nevisians teka bebarengan kanggo kabeh akhir minggu babar blas darmabakti kanggo mango andhap asor, nalika padha nonton sawetara saka pulo (lan Karibia) koki paling apik nggawe sawetara masakan éca kreatif karo woh.

Koki sing melu ngrampungake tantangan kuliner epik sing nggawe panganan sing kudu kalebu mangga ing saben kursus. Yen ora cukup, pengunjung ing pulo kasebut bisa melu kompetisi mangan mangga lan nyoba kompetisi koktail sing diilhami pelem. Siji kanggo foodies kanggo mriksa metu, Nevis Mango Festival taun iki njupuk Panggonan 01-03 Juli.

Karnaval Karibia asli

Kanggo pengalaman karnaval Karibia sing asli, ora katon luwih saka acara karnaval Nevis dhewe - Kulturama Nevis. Dilaksanakake antarane 21 Juli - 02 Agustus, acara unik iki dianakake kanggo menehi tandha tonggak sejarah paling penting ing sejarah pulo kasebut - emansipasi budak ing taun 1830-an.

Perayaan 12 dina fokus ing kabeh aspek seni lan budaya Nevisian lan kalebu parade warna-warni sing spektakuler. Nyana musik tradisional, tarian, lan kostum sing nyengsemake.

Nyoba sepatu mlaku lan coba kebugaran sampeyanKanggo pelari sing seneng banget ing antarane kita, September taunan Nevis Marathon & Running Festival punika feat saestu luar biasa kanggo dadi bagéan saka. Kursus testing bakal ndeleng sampeyan ngadhepi sawetara bukit tantangan lan njupuk ing sawetara views unbeatable ing sadawane dalan - sampeyan bisa ndeleng cedhak adhine pulo St Kitts, malah Montserrat lan Antigua pulo nalika sampeyan mlaku ing sadawane dalan. Kanthi suhu rata-rata ing 26°C lan asor ing 80-90 persen, banyu Segara Karibia bakal nelpon jeneng sampeyan yen sampeyan wis nyabrang garis finish!

Kanthi mangsa panas nawakake kesempatan kanggo lelungan kanggo Book Tetep ing tingkat luwih sarujuk, kabeh nalika Nyingkiri akeh lan entuk kesempatan kanggo seneng turah mbrawah saka woh-wohan tropis ing nawarake, Nevis panggonan sampurna kanggo preian panas iki.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Nevis lan acara musim panas, bukak www.nevisisland.com
Kanggo warta liyane saka Nevis riko www.nia.gov.kn jendhela sampeyan menyang Nevis.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar