The First Pink Plus Economy: A Game Changer kanggo Amazing Thailand

"Urip ing Thailand saiki bisa teka kanthi gaya urip, kesejahteraan, lan inovasi sing inklusif," ujare Pak Manatase Annawat, Presiden Kartu Privilege Thailand - foto duweni AJWood
"Urip ing Thailand saiki bisa teka kanthi gaya urip, kesejahteraan, lan inovasi sing inklusif," ujare Pak Manatase Annawat, Presiden Kartu Privilege Thailand - foto duweni AJWood

Thailand mesthi beda banget babagan pariwisata, hiburan, lan pamikiran mandiri.

Iki nuduhake maneh karo kampanye Visit Thailand anyar, mbukak kerajaan kanggo kesempatan anyar kanggo lelungan LGBTQ.

Inisiatif kandel iki ngowahi ekonomi tradisional "Pink" dadi ekosistem DE&I (Keanekaragaman, Kesetaraan & Inklusi) sing komprehensif, sing dirancang khusus kanggo ndhukung komunitas LGBTQIA ing macem-macem aspek urip, kalebu urip, berencana kulawarga, lan pensiun.

Kanthi dhukungan saka Thailand Privilege Card, perusahaan milik negara sing darmabakti kanggo nyedhiyakake visa jangka panjang, ekonomi "Pink Plus" nggambarake lompatan gedhe ing inklusivitas lan dhukungan kanggo individu LGBTQIA ing saindenging jagad.

Thailand: The Emerging Global DE&I Hub

Legalisasi anyar ing Thailand babagan perkawinan sesama jenis lan kabijakan sing bakal teka ndhukung perencanaan kulawarga LGBTQIA nandheske komitmen Kerajaan kanggo dadi pimpinan DE&I global. Diposisikan kanthi strategis kanggo nglayani luwih saka 200 yuta individu LGBTQIA ing wilayahe, Thailand saiki dadi tujuan sing nyenengake kanggo wong-wong sing pengin nikah, manggon, nggawe inovasi, ngrancang kulawarga, lan pensiun.

Dr. Wei Siyang Yu Pendiri & Ketua Borderless Healthcare Group alamat auditorium sing dikemas - foto duweni AJWood
Dr. Wei Siyang Yu Founder & Chairman of Borderless Healthcare Group addresses the packed auditorium – photo courtesy of AJWood

"Kita bungah banget dadi bagian saka perjalanan babagan carane Thailand ngowahi awake dhewe dadi hub DE&I global. Manggen ing Thailand saiki bisa teka kanthi gaya urip, kesejahteraan, lan inovasi sing inklusif," ujare Pak Manatase Annawat, Presiden Thailand Privilege.

Paket Keanggotaan "Pink Plus".

Borderless.lgbt, kanthi kolaborasi karo Thailand Privilege, bakal nawakake macem-macem paket keanggotaan "Pink Plus". Paket kasebut nyedhiyakake macem-macem keuntungan, kalebu:

  • Kertu Keistimewaan Thailand: Nggampangake visa long-stay.
  • Platform Telemedicine: Akses menyang ahli medis sing misuwur.
  • Voucher blanja: Tawaran eksklusif lan diskon.
  • Program Pensiun Urip: Dicocogake kanggo kabutuhan LGBTQIA.
  • Lokakarya Inovasi Teknologi Pink: Nuwuhake kreativitas lan kemajuan teknologi.
  • Dhukungan Kesehatan Keluarga: Layanan komprehensif kanggo kulawarga berencana lan kesehatan.
  • Layanan Perencanaan Keuangan: Saran pakar babagan ngatur keuangan.
  • Dhukungan Tuku omah / Leasing: Bantuan golek omah sing sampurna.
  • Penginapan Resort Eksklusif: Luxury Tetep ing resorts ndhuwur-undakan.

Telpon kanggo Pengusaha lan Inovator

Borderless.lgbt aktif ngundang para pengusaha lan perusahaan kanggo gabung karo jaringan pengecer global kanggo paket "Pink Plus". Pihak sing kasengsem bisa nglamar latihan ing www.borderless.lgbt. Sawise rampung lan lulus penilaian DE&I, pelatih sing sukses bakal nampa sertifikasi kanggo nyebarake paket sing dipilih.

Inovasi kanggo Masa Depan Inklusif

Minangka bagéan saka transformasi Thailand dadi hub DE&I, Borderless.lgbt wis ngluncurake telpon kanggo gagasan inklusif ing teknologi kesehatan, intelijen buatan, fintech, konsep urip pensiun, nggawe film, lan ide bisnis anyar. Precinct warisan, Yaowarat, ing Bangkok wis ditetepake minangka "Pink Incubator" kanggo ndhukung lan mentoring startups klebu iki.

Kajaba iku, pusat panggilan teknologi dhuwur kanthi suite concierge kedap swara wis diadegake ing distrik Thonglor sing trendi ing Bangkok kanggo nglayani anggota "Pink Plus". Avatar sing aktif AI bakal kasedhiya kanggo nangani pitakon ing pirang-pirang basa, njamin komunikasi sing lancar kanggo kabeh pedagang lan pengecer potensial.

Ngrangkul Ekonomi "Pink Plus".

Pendiri Borderless Dr Wei lan Presiden Annawat saka Thailand Privilege Card, perusahaan milik negara. Ekonomi "Pink Plus" minangka lompatan gedhe kanggo dhukungan kanggo individu LGBTQIA ing saindenging jagad - foto duweni AJWood
Pendiri Borderless Dr Wei lan Presiden Annawat saka Thailand Privilege Card, perusahaan milik negara. Ekonomi "Pink Plus" minangka lompatan gedhe kanggo dhukungan kanggo individu LGBTQIA ing saindenging jagad - foto duweni AJWood

Inisiatif Borderless.lgbt nandhani langkah penting menyang komunitas global sing luwih inklusif lan ndhukung kanggo individu LGBTQIA. Kanthi nggabungake kesehatan, gaya urip, inovasi, lan perencanaan finansial dadi paket lengkap, Thailand ora mung mbukak lawang nanging uga nyetel standar anyar kanggo DE&I ing saindenging jagad.

Babagan Borderless.lgbt

Tanpa wates.lgbt darmabakti kanggo maju DE&I kanthi menehi kawruh, konten, layanan, lan produk babagan kesehatan & kesejahteraan, gaya urip, perhotelan, pensiun, pariwisata, inovasi, lan media kanggo komunitas LGBTQIA sacara global. Kemitraan karo ahli medis sing misuwur, Borderless.lgbt nggawe demokratisasi akses menyang informasi kesehatan lan kesehatan sing penting, nyengkuyung lingkungan sing ndhukung lan inklusif.

Nalika Thailand miwiti lelungan terobosan iki, ekonomi "Pink Plus" janji bakal nemtokake maneh lanskap inisiatif DE&I global, menehi dhukungan lan kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo individu LGBTQIA ing saindenging jagad.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): The First Pink Plus Economy: A Game Changer kanggo Amazing Thailand | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...