Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel negara | wilayah Tujuan Ecuador News Pariwisata Wisata USA

Pira regane lelungan menyang Galapagos? Voyagers Travel solusi anyar

22 Galapagos Sea Star Journy - Puncak Kapuloan Bartolome karo yacht
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora tau gampang ngrancang perjalanan menyang pulo Galapagos. Alat revolusioner sing dikenalake dening Voyagers Travel adhedhasar AS lan Ekuador.

Kekancan karo singa laut sing dolanan ing Galapagos

Wis tau dadi gampang kanggo rencana trip kanggo Kapuloan Galapagos. Alat revolusioner sing dienalake dening AS lan Ekuador Voyagers Travel mbukak lan mbandhingake kemungkinan kaya sadurunge.

Voyages Travel ngerti Amerika Kidul ing Galapagos lan metu. Alat taksiran rega sing anyar ndadekake pengalaman perjalanan sing luar biasa iki luwih transparan kanggo sapa wae sing siap kerja ing lelungan menyang pulo misterius iki.

Akeh sing mikir opsi kanggo liburan menyang Galapagos ora kudu dibahas nanging kudu tetep rahasia.

960 km (600 mil) saka pesisir Ekuador, Kapuloan Galápagos minangka ranté pulo, utawa kepulauan, ing sisih wétan Samudra Pasifik. 

Bebarengan karo sawetara kewan paling langka ing donya, Kapuloan Galápagos minangka malang sing ora bisa ditemoni para wisatawan ing ngendi wae.

Pulo-pulo kasebut dibentuk amarga aktivitas vulkanik sing kuat ing wilayah kasebut. Formasi tanah anyar iki ditanem karo tanduran lan kewan saka daratan nganti pirang-pirang yuta taun, nggawe pot lebur fauna, flora, lan aktivitas geologi sing ngasilake papan sing ora kaya liyane ing bumi.

Gunung geni aktif, lapangan lava, lan tabung lava. Pesisir pasir alus sing ora kena didominasi singa laut lan laguna dataran tinggi sing kebak manuk nyarang. Banyu biru sing jernih kanggo snorkeling ing alas bakau kanggo nggoleki bayi hiu lan penyu. Iku pancene pengalaman sepisan-in-a-umur.

Kapuloan Galápagos minangka pemandangan sing luar biasa unik lan kudu dideleng kanggo para wisatawan sing nggoleki keajaiban alam sing paling apik.

Pantai murni, museum gratis, jalur hiking, lan sawetara saka snorkeling paling sampeyan bisa nemokake ing planet bumi.

Voyagers Travel Company minangka spesialis sing diakoni ing perjalanan Amerika Selatan. Tim ing Voyagers Travel ngerti Amerika Kidul lan Galapagos saka sudut pandang lokal lan pariwisata.

Kanggo nggawe planning trip sepisan-in-a-umur iki Voyages Travel wis dibukak alat estimator rega kanggo lelungan Galapagos

Andre Robles saka Voyages Travel ngandika: "Yen sampeyan yakin arep menyang Kapuloan Galapagos, alat iki bakal ngidini sampeyan duwe wawasan sing luwih jero babagan pilihan, tur, lan program. Sampeyan bisa langsung ngira biaya trip menyang Galapagos. 

"Kalkulator menehi kutipan taksiran kanggo lelungan Galapagos, nggunakake rega sing wis ditemtokake, sampeyan bisa mbandhingake lan nganalisa biaya lan pilihan sing bisa sampeyan, minangka lelungan Galapagos, bisa ngatur lan adaptasi sadurunge lelungan.

"Adhedhasar rata-rata rega sing wis ana lan pilihan sing dipilih, sampeyan bisa ngetung pira regane perjalanan, supaya perencana perjalanan ahli ing Voyagers Travel bisa nulungi sampeyan kanthi itinerary lan rencana perjalanan sing sampurna."

Voyagers Travel wis nulis sumber perencanaan perjalanan sing paling lengkap ing pulo enchanted:

Yen sampeyan ngimpi lelungan menyang pojok unik ing planet kita, ana akeh pilihan kanggo macem-macem jinis anggaran sing bisa dipilih. 

Kanthi sistem sing prasaja lan langsung, estimator rega bakal ngetung jumlah biaya sing bakal ditindakake kanggo perjalanan impen sampeyan. Informasi dhasar kayata jumlah wong sing arep kanggo lelungan karo, utawa apa sampeyan pengin pindhah ing trip adhedhasar tanah utawa cruise basis bakal dilebokake ing kalkulator kanggo asil sing luwih tepat. 

Carane ora iku bisa? 

  • Pilih jinis trip sampeyan pengin duwe: Pengin nemu Galapagos ing Papan Cruise utawa sampeyan pengin tetep ing hotel lan nindakake program Land-Based?
  • Pilih nomer wong sing lelungan 
  • Ketik dawa trip lan rute penerbangan sampeyan
  • Adhedhasar program sing dipilih, pilih kategori sing sampeyan pengin lelungan
  • Priksa manawa kabeh kolom wis lengkap, klik ngitung kanggo entuk perkiraan. 
  • Saiki, kanthi sawetara input sing gampang, estimator rega bakal bisa menehi pitutur marang sampeyan ing ngisor iki: 

Kanthi sawetara input sing gampang, taksiran rega Voyagers Travel bakal bisa nanggapi ing ngisor iki:

  • Price saka cruise utawa akomodasi
  • Jelajahi macem-macem pilihan tur Galapagos
  • Total perkiraan rega penerbangan regional
  • Total kira-kira biaya kanggo transfer bandara, biaya Galapagos
  • Total rega perkiraan saben wong

Saliyane petungan taksiran kasebut, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nggedhekake itinerary kanthi tur dina lan wengi hotel. 

Voyagers travel nawakake inventaris paling gedhe ing donya kanggo lelungan Galapagos:

Voyagers Travel Company minangka operator tur lengkap kanthi kantor administrasi lan pemasaran ing Amerika Serikat, Eropa, lan Ekuador.

Pusat panggilan lan kantor operasi ana ing negara tujuan.

Andre nerangake:

"Yen sampeyan ngrancang kunjungan menyang Ekuador lan Kepulauan Galapagos, sampeyan bakal bisa ngomong karo penasihat perjalanan sing saiki ana ing Ekuador, staf operasi perusahaan uga lokal.

Saka wiwitan proses pesenan, pengalaman Voyagers sampeyan cair, sampeyan entuk informasi langsung saka pakar tujuan sing nyata, ora ana informasi bekas ing kene.

Iki ditrapake kanggo kabeh tujuan sing dioperasikake Voyagers: ing Amerika Selatan: Ekuador, Kapuloan Galapagos, lan Peru.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...