Airlines Airport Warta Breaking Travel negara | wilayah News Pernyataan Pers Teknologi transportasi Turkey

Pisanan Boeing 777-300ER Landing Gear Digawe dening Turkish Technic

BoeingLanding
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Panyedhiya layanan teknis lan solusi sing unggul kanggo pesawat komersial lan komponene, Teknik Turki wis bubar rampung pisanan Boeing B777-300ER landing gear mrikso.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Rampung perbaikan landing gear salah sawijining pesawat jarak jauh generasi anyar Boeing, 777-300ER, ndadekake Turkish Technic minangka salah sawijining panyedhiya perbaikan landing gear paling kompeten ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar