Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Platform pengetahuan sosial anyar sing diluncurake dening Diem

ditulis dening Harry Johnson

Diem, alternatif media sosial anyar, diluncurake kanggo nggawe ruang sosial digital kanggo wanita & wong sing dudu biner kanggo nyambung ing titik kapentingan umum, kanggo ngatasi pengalaman negatif sing umume ditemoni ing jaringan sosial sing aktif. Teknologi Diem dadi pusat koneksi komunitas lan nuduhake ilmu sing asli, adoh saka konten performa sing disusun, sing kita kondhisi kanggo digunakake ing media sosial lan arah pengalaman pribadi sing padha, ing endi ilmu minangka wujud utama mata uang sosial.

Diem, alternatif media sosial anyar, diluncurake kanggo nggawe ruang sosial digital kanggo wanita & wong sing dudu biner kanggo nyambung ing titik kapentingan umum, kanggo ngatasi pengalaman negatif sing umume ditemoni ing jaringan sosial sing aktif. Teknologi Diem dadi pusat koneksi komunitas lan nuduhake ilmu sing asli, adoh saka konten performa sing disusun, sing kita kondhisi kanggo digunakake ing media sosial lan arah pengalaman pribadi sing padha, ing endi ilmu minangka wujud utama mata uang sosial.

Diem wiwit beta wiwit Januari 2021 lan nglumpukake dhaptar tunggu luwih saka 20,000 wong. Sadurunge diluncurake publik, Diem kanthi tliti nglatih luwih saka 100+ "Host Pendhiri" kanggo nuduhake pengalaman lan wawasan sing mumpuni karo komunitas adhedhasar minat sing ana ing platform liwat format sinkronis & asinkron. Wong ing Diem bakal bisa nemokake Host saka macem-macem latar mburi kayata penasihat finansial, pengusaha lan OBGYN. Host uga kalebu suite kreator, wirausahawan, lan pimpinan industri utama kayata Kirsty Godso, Sabia Wade, Lauren Maillian, lan Jaclyn Johnson, kabeh uga gabung karo Dewan Penasihat perusahaan kanggo mbentuk platform sosial alternatif mbesuk sing pengin ditindakake Johnson nuduhake, "Aku seneng banget dadi Host lan investasi ing Diem, sawise nggawe bisnis sentris wanita, aku ngerti kebutuhan kanggo komunitas virtual supaya masarakat bisa saling nyambung lan ahli ing papan sing dirancang kanggo dheweke."

Salah sawijining prinsip inti Diem yaiku ora nggawe teknologi sing ora perlu lan ketagihan, amarga masa depan media sosial dudu babagan mengumpulkan bola mata liwat nuduhake performa. Babagan nggawe platform kanthi model penghasilan sing uga menehi bathi tumrap masarakat sing menehi kontribusi. Ing mbesuk, Diem ngrencanakake nggawe inovasi babagan teknologi sosial dimensi loro kanggo jaringan sosial lan teknologi harness sing biasane ditemokake ing game lan AR / VR kanggo ngolah komunitas telung dimensi sing pancen sosial. 

Maitree Mervana Parekh, Investor ing Acrew, nerangake, "Komunitas ndorongake kepemilikan manungsa, lan teknologi wis nuduhake kemampuane dadi sumber daya sing kuat kanggo ngupayakake iki. Nanging, teknologi sing ngutamakake inklusivitas lan positivitas durung dadi prioritas utama. Mula aku seneng banget karo Diem. Iki meksa nggawe watesan "jaringan sosial" lan pancen ngrancang pengalaman sosial sing nyenyet saka wiwitan sing ngidini para anggota bisa nyambung, ngganti ilmu, lan berkembang kanthi cara sing disengaja lan kalebu. "

Kita kabeh ngerti manawa media sosial duwe pengaruh banget marang cara urip, kerja lan komunikasi karo siji liyane, nanging platform paling dhuwur saiki wis dirancang dening para pria. Sing asring ateges manawa perusahaan media sosial ora duwe kabijakan sing mbebayani lan seksis, supaya ora ana ruang kanggo wanita lan wong sing dudu binar ana ing jagad maya. Pakar komunitas, Abadesi Osunsade, ujar, "Minangka wanita, platform media sosial sing dominan wiwit ngeksploitasi, nyengkuyung kita dadi rentan ing ruang publik kanggo keterlibatan. Diem yaiku babagan komunitas lan ora ana agenda sing didhelikake. "

Diem diluncurake menyang publik ing saindhenging Oktober 2021. Tim sing berbasis ing New York minangka perusahaan portofolio Techstars NYC '20, sing didhukung dana pendanaan pra-winih $ 900,000 kanthi partisipasi Xfactor Ventures, Acrew lan malaikat utama kayata pendiri Create & Cultivate , Jaclyn Johnson lan Discord Executive, Amber Atherton.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...