Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Platform Online kanggo Wong IBD, Crohn lan Ulcerative Colitis

ditulis dening editor

Platform digital online Lyfebulb nguatake wong sing nandhang penyakit kronis supaya bisa maju liwat pendidikan, inovasi, lan konektivitas. Iki ngumumake peluncuran IBDLyfe, komunitas online kanggo wong sing nandhang penyakit Crohn, kolitis ulcerative, lan penyakit radang usus (IBD), uga mitra dhukungan, kanggo nuduhake pengalaman, golek bimbingan siji-siji, lan mbantu individu. aran didhukung nalika padha ngrangkul perjuangan unik kanggo lelampahan, preduli saka lokasi fisik.

"Ana kira-kira 2.5 yuta individu sing manggon karo IBD ing AS saiki, sing mayoritas kabotan karo kuatir lan wedi babagan urip karo diagnosis iki kanggo sisa urip," ujare Karin Hehenberger, MD, PhD, CEO lan co- pangadeg Lyfebulb. "IBDLyfe, dibangun dening pasien lan mitra perawatan kanggo pasien lan mitra perawatan, bisa mbantu nyuda rasa kuwatir iki kanthi nyedhiyakake platform sing aman lan moderat kanggo sinau saka wong liya (kalebu ahli) sing wis mlaku ing dalan iki sadurunge."

IBDLyfe dikembangake minangka bagean saka dialog sing mbukak lan jujur ​​karo komunitas IBD kanggo ngenali lan mbantu nyukupi kabutuhan pasien lan mitra perawatan sajrone lelungan.

"Dheweke didiagnosis kolitis minangka salah sawijining pengalaman sing paling ngisolasi ing uripku. Aku ora ngerti sapa wae ing donya sing duwe, lan aku rumangsa ora bisa ngomong babagan iki amarga isin banget. Kombinasi penyakit serius lan ora ana sing bisa diuripake angel banget kanggo aku, "ujare Jackie Zimmerman, Manajer Komunitas kanggo IBDLyfe. "Ora nganti aku ketemu pasien IBD liyane kanthi online, aku wiwit ngganti cara ndeleng uripku kanthi kolitis ulcerative. Nduwe komunitas kanggo normalake pengalaman sampeyan, konfirmasi keprihatinan sampeyan, lan ndhukung sampeyan kanthi kawruh sing mung bisa diduweni dening pasien liyane.

Saliyane konektivitas peer-to-peer, IBDLyfe nampilake forum ing ngendi sampeyan bisa ndeleng pitakonan lan jawaban ing pikiran masyarakat, crita motivasi, sumber daya sing wis divalidasi, lan alat kanggo nglacak metrik kesehatan dhewe.

"Yen platform kaya IBDLyfe wis ana, aku yakin sawetara kahanan kulawargaku bakal beda ... Aku pengin ngerti apa sing ditindakake utawa ditindakake dening wong liya ing kahanan parenting. Aku pengin ngobrol karo wong-wong sing ngerti apa sing dakrasakake lan dirasakake tanpa melas, "ujare Wendy Lyman, Manajer Konten kanggo IBDLyfe, sing putrane duwe kolitis ulcerative.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...