Polisi nelpon nalika penumpang kerusuhan ing Bandara Istanbul

Polisi nelpon nalika penumpang kerusuhan ing Bandara Istanbul

Print Friendly, PDF & Email

Polisi nelpon nalika penumpang kerusuhan ing Bandara Istanbul

Polisi nelpon nalika penumpang kerusuhan ing Bandara Istanbul

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.