Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman

polisi Berlin: Dina iki ramming mobil agawe iki disengojo

Miturut lapuran media Jerman, kedadean dina iki nalika kendaraan kasebut nabrak wong akeh, nyebabake wong siji lan cilaka paling ora rolas, ora sengaja.

Polisi Berlin dilaporake nemokake 'surat pengakuan' ing mobil sing tabrakan, sanajan motif sopir, sing diidentifikasi dening pejabat penegak hukum minangka "Jerman-Armenia, 29, sing manggon ing Berlin," isih tetep ora jelas, laporan ngandika.

Katon yen tersangka sadurunge dikenal karo pejabat penegak hukum sing ana hubungane karo sawetara "kajahatan properti."

Miturut salah sawijining tabloid Jerman, salah sawijining penyidik ​​​​ngandhakake yen ramming kasebut "mesthi ora kacilakan". Penyidik ​​​​uga dilaporake nganggep wong kasebut minangka "pembunuh berdarah dingin."

Enem saka rolas wong sing lara amarga kacilakan kasebut ngalami ciloko sing ngancam nyawa lan telu liyane ana ing kahanan serius.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...