Sindikasi

Pasar Beton Polimer bakal tuwuh ing CAGR 7.9% nganti 2027

ditulis dening editor

Wawasan Tambahan saka Laporan Kalebu:

  • Wilayah kayata Eropa lan Amerika Utara wis nyekseni panggunaan bahan konkrit polimer sing nyebar ing aplikasi konstruksi.
  • Amarga entuk manfaat sing murah tinimbang resin liyane, poliester terus dadi pilihan sing disenengi kanggo nggawe produk beton polimer. Ing 2017-mburi, beton polimer poliester samesthine kanggo akun luwih saka 25% pangsa pasar.
  • Adhedhasar agen pengikat, resin sintetik nduwe pangsa pasar utama. Resin sintetis dikira kira-kira udakara 62.4% pangsa pasar ing pungkasan taun 2017. Ing wektu sing padha, panjaluk resin alami samesthine bakal tetep alon sajrone ramalan.
  • Beton polimer nemokake aplikasi sing nyebar ing bangunan wadah kimia lan pangkalan pompa. Secara kolektif, rong segmen kasebut duwe pangsa pasar luwih saka 30%.
  • Ing taun 2017 lan sabanjure, pasar konkrit polimer global samesthine bakal dipengaruhi dening inovasi produk lan pangembangan produk anyar.

Produsen beton polimer wis nyalurake upaya kanggo ngembangake macem-macem sifat sing dikarepake ing produke kanggo entuk keuntungan kompetitif, kayata ketangguhan, daya tahan & umur dawa, resistensi kimia sing ekstrem lan gampang dipasang produk beton polimer. FMI ing laporan kasebut wis nggawe profil sawetara perusahaan utama sing beroperasi ing pasar global kanggo beton polimer, kalebu ACO Group, Sika AG, BASF SE, lan Kwik Bond Polymers LLC.

pasar beton polimer

Taksonomi Pasar

Koleksi Material

  • polyester
  • Vinil Ester
  • Epoxy adhedhasar
  • Others

Agen Binding

  • Resin Alami
  • Resin Sintetis

aplikasi

  • Countertop Lumahing Solid
  • Kursi njaba lan Bangku
  • Wadah Sampah
  • Pangkalan Pompa
  • Blok Lantai
  • Kandungan Kimia
  • Saluran Parit
  • Others

Gunakake Akhir

  • Industrial
    • Energi & Utilitas
    • Pulp & Kertas
    • Kimia
    • Metallurgy
    • Pangolahan panganan
    • Automotive
    • Industri liyane
  • Residential lan Municipal
    • Bangunan
    • Dalan dalan
    • Pipa lan Tunnel Liners
    • Bridges
    • Others
  • Commercial
    • Stasiun Layanan
    • Spasi Eceran
    • Komersial liyane
    • Pertubuhan

Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah Kulon
  • Eropah wétan
  • Asia Pasifik Ora kalebu Jepang
  • Timur Tengah lan Afrika
  • Japan

Temokake luwih akeh babagan analisis laporan kanthi angka lan tabel data, bebarengan karo tabel isi. Takon analis- https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-3659

Tabel Konten

1. Ringkesan Eksekutif

1.1. Ringkesan

1.2. Fakta Cepet

1.3. Tren Utama

1.4. Rodha Rejeki

2. Pambuka Pasar

2.1. Definisi Pasar

2.2. Taksonomi Pasar

2.3. Ringkesan Pasar Bahan Konstruksi Global

3. Skenario Analisis Beton Polimer Global

3.1. Analisis Volume Pasar

3.1.1. Volume Pasar (Ton) & Wutah YoY

3.2. Analisis rega

3.2.1. Proyeksi Rega Per Wilayah

3.3. Analisis Nilai Pasar

3.3.1. Ukuran Pasar (US$ Mn) & Wutah YoY

3.3.2. Kesempatan $ Absolute

3.4. Ringkesan Pasar

3.4.1. Analisis Rantai Nilai

3.4.2. Margin bathi

3.4.3. Daftar Peserta Aktif

3.4.4. Analisis Cost Tear Down

3.4.5. Gambaran Umum Proses Manufaktur

3.4.6. Beton Polimer VS Beton Konvensional

4. Dinamika Pasar

4.1. Drivers

4.2. Pengendalian

4.3. Opportunity

4.4. Tren

4.5. Analisis Faktor Makro-ekonomi & Prakiraan

4.6. Analisis PEST

5. Analisis & Prakiraan Pasar Beton Polimer Global Miturut Jinis Material

liyane…

Hubungi kita:
Wawasan Pasar Mbesuk
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar