Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Malawi News wong Pernyataan Pers Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Malawi: Popularitas konservasi satwa liar mundhak ing antarane wong manca

Malawi: Popularitas konservasi satwa liar mundhak ing antarane wong manca
Malawi: Popularitas konservasi satwa liar mundhak ing antarane wong manca
ditulis dening Harry Johnson

Malawi dadi tujuan sing saya tambah akeh kanggo para penggemar satwa, sawise kalebu ing 'Top 10' panggonan Lonely Planet kanggo dikunjungi ing 2022

Sawise ngilangi watesan lelungan sing ana gandhengane karo COVID-19, Malawi wis entuk minat kaping enem saka para sukarelawan internasional sing pengin ndhukung upaya konservasi satwa.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...