Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Hotel & Resor Warta cepet

Portofolio anyar hotel pasar tengah ing India

VITS-Kamats Group, rantai hotel lan restoran India, saiki wis ngumumake tambahan anyar kanggo portofolio kanthi diluncurake 'VITS Select'. Posisi ing segmen pasar menengah, VITS Pilih bakal nawakake akomodasi pinter karo fasilitas F&B utamané catering kanggo lelungan bisnis lan luang. Properti kasebut bakal ana ing cedhak pusat komersial, pusat kutha, kutha cilik, lan papan wisata sing nawakake pengalaman tamu sing luar biasa.

Nalika ngumumake peluncuran kasebut, Dr. Vikram Kamat, Pendhiri, VITS-Kamats Group ujar, "Nalika hotel mewah padha karo mitra global, meh ora ana fasilitas bintang 3 sing bisa ditampa sacara internasional utamane ing kutha tingkat 2 lan tingkat 3. Kanggo ngebaki panjaluk lelungan perusahaan sing saya akeh, kita seneng ngluncurake VITS Select, sing regane cukup lan dilengkapi kabeh fasilitas kontemporer. Grup VITS-Kamats ora mung fokus ing kamar nanging keahlian inti kita yaiku Layanan Pangan & Minuman lan pesta. Kita mung siji-sijine rantai hotel premium kanthi toko F&B sing paling sering dikunjungi. Saben hotel VITS Select bakal duwe restoran khusus multi-masakan sing nyediakake panganan asli kanggo nyukupi rasa lelungan bisnis lan warga lokal sing cerdas.

'VITS Select' kanthi lokasi sing strategis, dekorasi sing apik, lan layanan F&B sing sampurna bakal nyedhiyakake lelungan perusahaan sing nyenengake kanggo para tamu sing lelungan menyang wilayah kasebut. Hotel bakal nawakake layanan kamar 24 jam, restoran multi-masakan, meja perjalanan, pusat bisnis, ruang konferensi, lan fasilitas banqueting. Kamar-kamar kasebut bakal dilengkapi AC, Wi-Fi, TV LED, lemari, mesin teh/kopi, kulkas mini lan loker safety. Properti pisanan ing merek 'VITS Select' bakal diluncurake ing Daman, diikuti Bharuch.

VITS-Kamats Group minangka jeneng sing misuwur ing segmen Hotel lan Restoran Skala Menengah Atas ing India. Perusahaan iki ngoperasikake hotel ing kelas VITS Premium Full Service Hotels & Resorts & Economy - Business & Leisure Hotel kanthi jeneng "Purple Bed by VITS" rantai kategori 3-bintang. Perusahaan iki ngatur merek Pangan & Minuman premium sing kalebu Restoran Keluarga Asli Kamats, Pepperfry by Kamats - restoran fine dining, Urban Dhaba - masakan Punjabi asli, lan Wah Malvan - panganan Malvani sing apik banget.

VITS-Kamats Group saiki ngatur 27 properti ing sangisore merek unggulan 'VITS Premium Full Service Hotels & Resorts' lan 'Purple Bed by VITS'. Rantai Hotel saiki duwe inventarisasi luwih saka 1000 kamar kanthi fasilitas pesta, konferensi, lan restoran. Perusahaan kasebut nggoleki rencana ekspansi sing kuat kanggo duwe 75 properti ing taun 2025. Minangka bagéan saka rencana ekspansi, VITS-Kamats Group bakal mbukak pengalaman perhotelan VITS ing Bharuch, Daman, Jalandhar, Surat, Karad, Dwarka (NCR), lan Colaba (Mumbai). 

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...