Warta cepet USA

Tujuan Spa Posh. New Seawater Spa ing Hamptons

Gurney's Montauk, papan mung spa banyu laut ing Amerika Utara, saiki dadi oasis kesehatan sing lengkap

Dina iki, Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa, wis mbukak Seawater Spa sing dianyari sawise renovasi ekstensif $20 yuta dolar fokus ing kesehatan sakabehe, inovasi, lan kelestarian. Tujuan kesejahteraan 30,000 kaki persegi nduweni siji-sijine blumbang banyu segara ing Amerika Utara, pengalaman bathhouse lengkap kalebu caldarium, adus thermae, sauna lan uap, kamar uyah, suite perawatan njero ruangan ruangan sing madhep Samudra Atlantik, a ruang kesehatan njero ruangan / ruangan sing kalebu peralatan kardio lan bobot, studio gerakan, lan area kanggo aktivasi lan kegiatan. Notabene, kanggo pas karo Bukak spa resort saiki nawakake Keanggotaan Spa eksklusif, nyediakake kesempatan kanggo tamu lan warga padha kanggo milih menyang kurban Kamping paling bespoke Hampton kang, kalebu akses unfettered kanggo negara-saka-saka-gambar fasilitas lan pangobatan. 

Gurney's Montauk wis suwe dadi ikon Hamptons lan dianggep minangka salah sawijining tujuan spa paling dhuwur ing Timur Laut. Dumunung ing titik paling adoh ing sisih wétan Long Island, Montauk minangka swarga pecinta pantai, papan perlindungan naturalis lan kutha resor bersejarah. Uwal paling urbanite kang, Montauk latar kutha manggon ing lingkungan alam ayu lan tradhisi lokal. Kanthi diluncurake The Seawater Spa ing Gurney's Montauk, kanthi pemandangan Samudra Atlantik lan pantai pribadi sing dawane 2,000 kaki, properti kasebut ora mung nambah tingkat kesehatan anyar sing mewah menyang Hamptons nanging uga nguatake. status resort minangka salah siji saka tujuan Kamping anjog ing negara.

Kanthi tujuan kanggo ngatur pengalaman holistik lan asli sing ora ana tandhingane, Gurney's Montauk wis nutul sawetara mitra utama ing papan spa, utamane Alonso Designs, tim ing mburi Spa Manhattan Aire Ancient Baths sing ditresnani, pakar perawatan Dr Dennis Gross, lan ngarahake. merek kesehatan kalebu Biologique Recherche, OSEA, QMS Medicosmetics, Voya, lan Aesop.

"We are bungah banget kanggo nggawa Seawater Spa anyar kanggo tamu, anggota lan masyarakat, ngidini akses menyang tingkat fasilitas, pangobatan lan fasilitas ora sadurunge kasedhiya ing Montauk,"Sa George Filopoulos, Owner Gurney kang Resorts. "Sawise tantangan sawetara taun kepungkur, kita wis ngerti kepiye pentinge prioritas kesehatan, lan kita seneng nggawa pengalaman sing anyar lan luwih dhuwur iki menyang Hamptons. Seawater Spa anyar mung nambah kanggo lingkungan wis sregep ing resort kita, nggawe kesempatan kanggo pengalaman imbang. Apa ngunjungi kanggo ngreset kesehatan lengkap utawa pengin nggabungake kesehatan, fitness lan kaendahan menyang liburan pantai utawa liburan musim dingin, para tamu bakal nemokake macem-macem fasilitas lan aktivitas ing Seawater Spa sing anyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...