Sindikasi

Penjualan Pasar Kalium Sulfat tekan regane US $ 6,566.6 Mn ing taun 2029

ditulis dening editor

Pasar kalium sulfat global regane $ 4.0 milyar ing taun 2018 lan diantisipasi tuwuh kanthi CAGR 5% sajrone ramalan 2019-2029.

Konsumsi pupuk ana hubungane langsung karo produksi tetanèn lan sacara ora langsung nambah populasi global; populasi sing luwih akeh bakal dadi syarat kanggo pangan. Ing sisih liya, mundhut panen amarga owah-owahan musiman lan bencana sing ora dikarepake bakal nambah pasokan panganan ing skala global. Ngganti kabiasaan mangan kayata nambah konsumsi daging, nambah kabutuhan biji-bijian sing nyebabake panggunaan pupuk. Sayur-sayuran lan woh-wohan minangka kira-kira 27% saka total produksi lan mbutuhake pupuk bebas klorida kanggo pertumbuhan sing sehat. Mangkono, budidaya sayuran lan woh-wohan, utamane woh-wohan jeruk lan melon, samesthine bakal dadi faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar kalium sulfat.

Nyuwun conto kanggo entuk analisis asli lan wawasan pasar sing komprehensif ing- https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-1534

Ing sawetara taun pungkasan, produksi crops specialized wis ndhaptar wutah sing signifikan, utamané mimpin dening wutah populasi lan ngganti preferensi konsumen kanggo diet sehat. Tambah ing produksi tanduran khusus kasebut bakal nyebabake panjaluk pasar kalium sulfat sajrone ramalan.

pasar kalium sulfat global

Kesempatan Pertumbuhan Lumayan ing Asia Pasifik lan Timur Tengah & Afrika

Wilayah berkembang, kayata Asia Pasifik, Timur Tengah & Afrika, lan Amerika Latin dijadwalake bakal nyekseni wutah sing kuat sajrone ramalan. Ekonomi basis tetanèn, fokus kanggo ngedongkrak output tetanèn, lan negara karo persen saka lemah subur kanggo total tanah ndadekake wilayah Asia Pasifik lan Timur Tengah & Afrika pasar penting kanggo kalium sulfat. Negara-negara ing Afrika Lor & Afrika Tengah menehi kesempatan sing akeh kanggo nggunakake kalium sulfat minangka pupuk kanggo ningkatake produksi pertanian lan nyuda ketergantungan impor panganan ing wilayah kasebut.

Ing wilayah maju kayata Amerika Utara lan Eropa, kalium sulfat entuk daya tarik amarga kinerja sing luar biasa lan efek sing kurang beracun, utamane ing kahanan garing. Amarga pilihan pupuk sing akeh banget, Amerika Utara lan Eropa samesthine bakal dadi pasar potensial kanggo kalium sulfat.

Budidaya Woh-wohan lan Sayuran Kanggo Tetep Area Aplikasi sing Penting

Pasar kalium sulfat global wis diklasifikasikake adhedhasar jinis produk lan aplikasi, uga wilayah.

  • Adhedhasar wangun, wangun granular kalium sulfat tetep dadi pilihan sing penting, lan diantisipasi nyekel luwih saka setengah saka pangsa pasar kalium sulfat global sajrone ramalan. Panjaluk kanggo bentuk granular utamane didorong dening sifat sing larang regane uga macem-macem atribut kayata jumlah kalium lan konten belerang sing paling optimal.
  • Aplikasi saka potasium sulfat sing akeh ing potong woh-wohan samesthine bakal nyumbangake bagean utama ing pabrikan. Secara kolektif, woh-wohan, sayuran, lan segmen kacang wit samesthine bakal nyekel ~70% saka total pangsa nilai. Ing taun-taun pungkasan, wong dadi luwih sadar kesehatan lan kanthi mangkono, ngonsumsi luwih akeh woh-wohan, kacang-kacangan lan sayuran ijo, sing banjur nyebabake permintaan kalium sulfat.

Temokake luwih akeh babagan analisis laporan kanthi angka lan tabel data, bebarengan karo tabel isi. Takon analis- https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-1534

Pasar Kalium Sulfat: Wawasan Produsen

Miturut analisis FMI, pasar kalium sulfat global digabungake kanthi moderat karo sawetara pemain global sing duwe saham penting ing pasar kalium sulfat global. Laporan pasar kalium sulfat global nuduhake sawetara pemain penting ing pasar kalium sulfat global. Sawetara pemain utama sing operasi ing pasar yaiku SDIC Luobupo, K+S Kali GmbH, Tessenderlo Group, Ching Shiang Chemical Corporation, lan Compass Minerals, lan liya-liyane.

Taksonomi Pasar

aplikasi

  • Wit-witan wit
  • woh-wohan
  • sayuran
  • Mbako
  • Others

Formulir Produk

Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Kidul & Pasifik
  • Asia Wétan
  • Timur Tengah & Afrika

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

Apa regane Pasar Kalium Sulfat saiki?
Ing tingkat apa Pasar Kalium Sulfat tuwuh ing antarane 2014 lan 2021?
Apa Tren utama sing nyopir Penjualan Kalium Sulfat?
Apa prospek pasar Kalium Sulfat China?
Apa pangsa pasar sing diantisipasi AS ing pasar Kalium Sulfat Global?

Hubungi Sales kanggo Bantuan Luwih ing Tuku Laporan iki- https://www.futuremarketinsights.com/checkout/1534

Tabel Konten

1. Ringkesan Eksekutif

1.1. Ringkesan

1.2. Analisis Pasar

1.3. Analisis lan Rekomendasi FMI

1.4. Rodha Rejeki

2. Pambuka Pasar

2.1. Taksonomi Pasar

2.2. Definisi Pasar

3. Sudut Pandang Pasar

3.1. Faktor Makro-Ekonomi

3.2. Dinamika Pasar

3.3. Analisis Kesempatan

4. Analisis Pasar Kalium Sulfat Global 2014–2021 lan Prakiraan 2022–2029

4.1. Pambuka

4.1.1. Proyeksi Volume Pasar

4.1.2. Ukuran Pasar lan Wutah YoY

4.1.3. Kesempatan $ Absolute

4.2. Skenario Panjaluk Pasokan Global

4.3. Rantai Nilai

5. Faktor Prakiraan: Relevansi lan Dampak

6. Analisis Pasar Kalium Sulfat Global 2014–2021 lan Prakiraan 2022–2029 Miturut Formulir

liyane…

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar