Virgin Atlantic lan China Wétan Nguatake Sambungan karo Perjanjian Codeshare Anyar

Virgin Atlantic lan China Wétan Nguatake Sambungan karo Perjanjian Codeshare Anyar
Virgin Atlantic lan China Wétan Nguatake Sambungan karo Perjanjian Codeshare Anyar
Avatar Binayak Karki
ditulis dening Binayak Karki

Minangka timbal balik, pelanggan China Timur bakal entuk kemampuan kanggo nyambung liwat Heathrow kanggo milih tujuan Karibia lan Afrika sing nunggu persetujuan pemerintah.

Virgin Atlantic lan China Eastern wis nandatangani perjanjian codeshare sing penting kanggo nguatake hubungan bisnis lan lelungan menyang Asia Timur. Kesepakatan kasebut njanjeni akses sing luwih akeh menyang macem-macem tujuan sing luwih akeh China lan ngluwihi.

Ing tahap awal perjanjian kasebut, para wisatawan sing pesen liwat Virgin Atlantic bisa nyambung kanthi lancar saka penerbangan Heathrow menyang Shanghai menyang macem-macem kutha ing China, kalebu Chengdu, Changsha, Qingdao, Shenzhen, lan Xi'an. Tiket kanggo rute iki saiki kasedhiya kanggo tuku.

Minangka timbal balik, pelanggan China Timur bakal entuk kemampuan kanggo nyambung liwat Heathrow kanggo milih tujuan Karibia lan Afrika sing nunggu persetujuan pemerintah. Tujuan kasebut kalebu Jamaika, Nassau, Lagos, Cape Town, lan Johannesburg.

Kolaborasi kasebut dumadi amarga loro maskapai kasebut minangka anggota aliansi SkyTeam, karo Virgin Atlantic wis gabung taun kepungkur. Aliansi iki nggampangake pengalaman lelungan sing luwih lancar, utamane kanggo sing kerep mabur, kanthi layanan kaya prioritas check-in, asrama, lan tunjangan bagasi tambahan sing kasedhiya kanggo anggota Virgin Atlantic Flying Club lan China Eastern Miles.

Kajaba iku, codeshare sing ditambahi menehi anugerah kanggo anggota Flying Club, sing bakal entuk Virgin Points lan Tier Points ing kabeh penerbangan codeshare karo China Eastern, saéngga nyepetake perjalanan menyang ganjaran. Kemampuan kanggo ngijolake Virgin Points kanggo penerbangan samesthine bakal ngenalaken sakcepete.

Pengumuman kasebut nyusul layanan Virgin Atlantic maneh menyang Shanghai ing Mei 2023, menehi tandha komitmen anyar kanggo nguatake hubungan karo China, mitra dagang penting kanggo Inggris. Shanghai, minangka kutha paling gedhe ing China lan panguwasa ekonomi global, nduweni makna sing penting kanggo para wisatawan bisnis lan rekreasi.

About penulis

Avatar Binayak Karki

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...