Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Tes pra-budhal wajib AS minangka rintangan utama kanggo pemulihan perjalanan

Tes pra-budhal wajib AS minangka rintangan utama kanggo pemulihan perjalanan
Tes pra-budhal wajib AS minangka rintangan utama kanggo pemulihan perjalanan
ditulis dening Harry Johnson

Survei anyar nyritakake syarat tes pra-budhal mlebu sing ditindakake dening pamrentah federal duwe pengaruh sing mbebayani tumrap kemungkinan lelungan ngunjungi Amerika Serikat ing musim panas iki lan tetep dadi penghalang utama kanggo pemulihan ekonomi.

Survei lelungan internasional sing wis divaksinasi ing Prancis, Jerman, Inggris, Korea Selatan, Jepang lan India nemokake manawa syarat tes pra-budhal minangka penghalang kanggo lelungan lan ndadekake wong-wong ora bakal milih ngunjungi AS.

  • Saklawasé setengah saka responden (47%) sing ora mungkin lelungan ing luar negeri sajrone 12 wulan sabanjure nyatakake syarat tes pra-budhal minangka alasan.
  • Luwih saka setengah lelungan internasional (54%) ujar manawa kahanan sing durung mesthi ditambahake potensial kudu mbatalake lelungan amarga syarat tes pra-budhal AS bakal duwe pengaruh gedhe marang kemungkinan ngunjungi AS.
  • Sebagéyan gedhé wong diwasa sing ditliti (71%) setuju manawa prioritas lelungan menyang tujuan tanpa syarat mlebu sing rumit, kalebu 29% sing setuju banget.

Kesempatan kanggo nylametake musim lelungan musim panas

Sanajan ramalan sing surem kanggo lelungan mlebu, isih ana wektu kanggo administrasi Biden kanggo nylametake musim lelungan musim panas lan nyepetake pemulihan bisnis lelungan. Patang puluh enem persen lelungan internasional bakal luwih kamungkinan kanggo ngunjungi Amerika Serikat yen syarat tes pra-budhal kanggo wong diwasa sing wis divaksinasi dicabut. Yen penghapusan syarat tes pra-departure bakal nambah pengunjung mung 20% ​​ing musim panas iki tinimbang sing dikarepake, tegese tambahan setengah yuta pengunjung saben wulan lan $ 2 milyar ing ekspor perjalanan AS sing terkenal. Sajrone musim panas, belanja kasebut bisa langsung ndhukung kira-kira 40,000 proyek AS. 

Iki penting banget amarga kedatangan internasional menyang AS isih adoh saka tingkat pra-pandemi lan ora bakal pulih ing tingkat 2019 nganti 2024.

Sadurunge pandemi, lelungan minangka ekspor industri AS paling gedhe nomer loro lan ngasilake imbangan perdagangan positif $ 53 milyar. Lelungan mlebu penting kanggo nyuda defisit perdagangan sakabèhé, nanging syarat tes pra-budhal tetep dadi alangan sing ora perlu kanggo entuk pengunjung lan saingan kanggo dolar pariwisata global.

Nalika negara liya sing duwe kasus sing padha, vaksinasi lan tarif rumah sakit wis ngilangi syarat tes lan wiwit mbangun ekonomi lelungan, AS ngalami kerugian kompetitif lan duwe risiko pemulihan sing suwe.

Kanthi alat kesehatan lan safety sing akeh banget, meh kabeh sektor ekonomi AS liyane - kalebu lelungan udara domestik - beroperasi tanpa syarat federal kanggo uji coba; lelungan udara mlebu internasional tetep dadi pangecualian utama.

Survei kasebut ngetutake surat 5 Mei ing ngendi luwih saka 260 organisasi lelungan lan bisnis njaluk cepet-cepet Koordinator Tanggapan COVID-19 Gedung Putih Dr. Ashish Jha kanggo mbatalake syarat tes sadurunge budhal kanggo lelungan udara internasional sing wis divaksinasi.

Industri perjalanan Amerika njaluk supaya administrasi Biden mbatalake syarat tes pra-budhal kanggo lelungan udara internasional sing divaksinasi kanthi cepet lan nyepetake pemulihan kanggo segmen kritis ekonomi AS iki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...