Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Persiapan Konferensi Zona Bebas Donya ing High Gear

gambar duweni saka Jamaika Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett (katon tengen ing foto), lan Ketua Organisasi Zona Bebas Donya (WFZO), HE Dr. Mohammed Al Zarooni, ngrembug logistik kanggo Konferensi lan Pameran Internasional Tahunan Organisasi Zona Bebas Donya (AICE) pisanan ing Karibia. bakal dianakake dening Jamaika wiwit tanggal 13-17 Juni 2022, ing Pusat Konvensi Montego Bay.

Menteri Bartlett lan Direktur Pariwisata, Donovan White, ketemu karo Ketua WFZO lan perencana konferensi utama liyane ing Dubai bubar kanggo ngrembug kegiatan konferensi, proyek warisan, ketahanan, lan kelestarian uga dhukungan bangunan kapasitas institusi kanggo Jamaika lan Karibia.

Konferensi Zona Bebas Dunia bakal dirawuhi luwih saka 1,500 peserta, kalebu pimpinan, CEO, lan investor ing saindenging jagad.

Rapat kasebut dianakake atas jenenge Menteri Perindustrian, Investasi lan Perdagangan, Senator Hon. Aubyn Hill lan panitia penyelenggara Jamaika sing dipimpin déning Otoritas Zona Ekonomi Khusus Jamaika (JSEZA).

Kamentrian Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo nambah lan ngowahi produk pariwisata Jamaika, nalika mesthekake yen keuntungan sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo iki pungkasan wis dipun ginakaken kawicaksanan lan Sastranegara sing bakal nyedhiyani momentum luwih kanggo pariwisata minangka mesin wutah kanggo ekonomi Jamaika. Kamentrian tetep setya kanggo mesthekake yen sektor pariwisata nggawe kontribusi kebekan bisa kanggo Jamaika's pembangunan ekonomi diwenehi potensial entuk banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar