Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan

Dokumenter pariwisata Tanzania: Presiden ngrancang Hidden Tanzania

gambar duweni saka A.Tairo

Presiden Tanzania saiki ngrencanakake tahap kapindho dokumenter sing bakal dikenal kanthi jeneng "Tanzania Tersembunyi."

Sawise sukses produksi dokumenter Royal Tour premium turis, Presiden Tanzania Samia Suluhu Hassan saiki ngrencanakake tahap kapindho dokumenter sing bakal dikenal kanthi jeneng "The Hidden Tanzania."

Bagian kapindho dokumenter Royal Tour bakal nampilake papan wisata sing ana ing Dataran Tinggi Tanzania sing paling misuwur amarga alam, warisan budaya, pesisir segara lan tlaga, fitur geografis, pemandangan alam, lan situs warisan sejarah.

Presiden Tanzanian ujar minggu pungkasan iki yen bagean kapindho dokumenter Royal Tour bakal nampilake banjur promosi wisata berbasis alam ing Tanzania kidul, kalebu Taman Nasional Kitulo ing Tanzania kidul sing paling apik kanggo kembang alam.

"Tanzania sing didhelikake ing ... bagean negara liyane, kalebu Njombe lan wilayah liyane ing Circuit Kidul, bakal ditampilake," ujare Presiden.

Dokumenter Royal Tour minangka bagéan saka kampanye promosi Tanzania minangka tujuan wisata pilihan sing diluncurake dening presiden Tanzania kanggo pisanan ing sejarah wisata Tanzania.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Atraksi liyane, Taman Kitulo, Highly atraktif kanggo nonton manuk, manggoni mung populasi negara kang Denham's Bustard minangka residents saka taman. Iki misuwur amarga macem-macem kembang sing menarik lan sawetara spesies manuk migran sing teka ing taman saben taun. Iki minangka taman satwa liar pisanan ing Afrika sing diadegake utamane kanggo flora sing sugih. Taman iki dadi salah sawijining tontonan kembang paling gedhe ing donya kanthi 350 spesies tetanduran Vaskular, kalebu 45 varietas anggrek terestrial.

Produser dokumenter wis ngrancang strategi banjur nggawe judhul film, yaiku "The Hidden Tanzania," ujare Presiden.

Kampanye pariwisata resmi Tanzania, Royal Tour, diwenehake dening Peter Greenberg, nampilake Presiden Samia minangka panuntun khusus ing perjalanan sing luar biasa kanggo ningkatake prospek pariwisata lan investasi ing Tanzania.

Dokumenter Royal Tour wis mbantu mbukak Tanzania lan wis narik luwih akeh pengunjung saka macem-macem negara ing donya, ujare Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania, Dr Pindi Chana.

Sirkuit Pariwisata Kidul wis narik akeh wisatawan, umume pengunjung ing Taman Nasional Ruaha sing mundhak saka 9,000 dadi 13,000 ing taun iki, ujare Menteri Pariwisata.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...