negara | wilayah Industri Hospitality Warta cepet USA

Presiden Biden lan link anyar Gedung Putih menyang Denny's Restaurant luwih gedhe tinimbang All American Slam

Denny's seneng ngumumake Gedung Putih menehi penghargaan Brenda Lauderback, Ketua Dewan Direksi Denny, Penghargaan Prestasi Seumur Hidup Presiden tanggal 9 Mei ing acara kasebut. Museum Seni Gibbes ing Charleston, SC.

Ms. Lauderback nampa pangenalan presiden iki kanggo prasetya puluhan taun kanggo mbangun komunitas kuwat liwat volunteerism. Iki minangka penghargaan sukarelawan sipil paling dhuwur sing diwenehake dening Presiden Amerika Serikat. Kongres James E. Clyburn (D.-SC) lan Walikota Charleston John Tecklenburg bakal rawuh lan Dr. Kim Cliett Long bakal menehi penghargaan atas jenenge Dewan Presiden babagan Layanan lan Partisipasi Sivik lan Kantor Presiden Amerika Serikat . Ms. Lauderback dinominasikake kanggo penghargaan dening Pak Jonathan Green, seniman kondhang lan Duta Seni Kutha Charleston.

"Aku diajeni kanggo pangenalan iki saka Presiden Joe Biden lan aku matur nuwun kanggo Jonathan kanggo nominasi kula kanggo penghargaan bergengsi iki," ngandika Ms Lauderback. "Sampeyan wis dadi karya uripku kanggo melu layanan sing migunani sing nggawe bedane kanggo ngrampungake sawetara tantangan sing paling penting sing diadhepi individu lan komunitas ing saindenging negara saben dina."

Ms. Lauderback minangka anggota dewan perusahaan Sleep Number lan Wolverine Worldwide. Kajaba iku, dheweke minangka salah sawijining 100 Direktur Utama Asosiasi Nasional Direktur Perusahaan. Dheweke ana ing Daftar Kekuwatan Warta Restoran Nasional babagan Wong Paling Berpengaruh ing Layanan Pangan lan salah sawijining Wanita Paling Berpengaruh ing Majalah Savoy ing Amerika Perusahaan. Dheweke uga diakoni amarga kepemimpinane ing pirang-pirang publikasi, kalebu Ebony, Jet, Essence, Black Enterprise lan Forbes. Ing komunitas, dheweke dadi anggota Links, Incorporated, Alpha Kappa Alpha Sorority, Incorporated, CHUMS lan The Girlfriends, Incorporated.

Penghargaan Prestasi Seumur Hidup Presiden digawe ing taun 2003 kanthi prentah eksekutif dening Presiden George W. Bush kanggo individu sing wis dadi sukarelawan luwih saka 4,000 jam layanan kanggo komunitas ing saindenging negara. Iki diadegake sawise 11 September kanggo ngenali layanan lan kontribusi sipil warga Amerika menyang komunitas lokal.

Denny's Corporation minangka franchisor lan operator salah sawijining rantai restoran layanan lengkap waralaba paling gedhe ing Amerika, adhedhasar jumlah restoran. Wiwit tanggal 30 Maret 2022, Denny duwe 1,643 restoran waralaba, dilisensi, lan perusahaan ing saindenging jagad kalebu 153 restoran ing Kanada, Puerto Rico, Meksiko, Filipina, Selandia Baru, Honduras, Uni Emirat Arab, Kosta Rika, Guam, Guatemala. , El Salvador, Indonesia, lan Inggris. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Denny, kalebu rilis warta, bukak situs web Denny ing www.dennys.com

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar