Sindikasi

Pasar Kit Tes Diagnostik Kelahiran Preterm nggayuh Penjualan US $ 203.2 Yuta ing Periode 2022-2028

ditulis dening editor

Panaliten anyar dening perusahaan kanthi irah-irahan 'Pasar Kit Test Diagnostik Kelahiran Preterm: Analisis Industri Global 2013-2021 lan Penilaian Kesempatan 2022-2028', wis nyathet poin-poin penting sing dianggep perusahaan kit tes diagnostik lair preterm supaya muncul lan tetep nguntungake kanthi lestari. ing jangka panjang ing pasar kit diagnostik lair preterm. Ing pasar kit diagnostik lair preterm global samesthine bakal nggedhekake CAGR 7.4% sajrone ramalan nganti tekan regane luwih saka $ 200 Mn ing taun 2028, lan pasar kit tes diagnostik preterm Amerika Utara samesthine bakal tetep dadi pasar sink utama kanggo bathi. Eropa samesthine bakal tetep dadi pasar sumber utama kanggo kit tes diagnostik lair preterm, amarga umume fasilitas kit diagnostik lair preterm ana ing wilayah iki. Nanging, kanthi nambah permintaan lan pilihan diagnostik sing larang regane ing negara kayata China lan India, lan macem-macem negara ing Asia Pasifik lan Timur Tengah, nambah tuwuhing pasar kit diagnostik lair preterm.

Klik kanggo entuk Sampel Laporan iki: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-7551

Analisis Pasar Kit Diagnostik Kelahiran Preterm

Kanggo kit tes diagnostik lair prematur, sampel getih minangka conto sing paling umum kanggo diagnosa persalinan prematur lan pecah membran prematur. Tes diagnostik lair prematur adhedhasar sampel getih ing kasus preterm minangka sing paling umum lan umum ditampa ing pangguna pungkasan kit tes diagnostik lair preterm. Nanging, tes diagnostik lair preterm jinis sampel keputihan dadi populer kanggo kit tes diagnostik lair prematur.

Rumah sakit, klinik rawat jalan & laboratorium diagnostik nggunakake tes diagnostik lair prematur minangka titik kontak utama kanggo pasien sing ngalami gejala lair prematur. Rumah sakit dikira-kira nyathet mayoritas bagean revenue ing bagean pangguna pungkasan kanggo pasar kit diagnostik lair preterm ing taun 2017, amarga dadi fasilitas kesehatan utama kanggo kasus preterm. Kasus lairan prematur sing umum, akeh panjaluk kanggo pilihan diagnostik sing larang regane lan kit tes lair prematur, lan sukses ing studi klinis kanggo ngembangake kit tes diagnostik lair prematur kanthi cepet dijangkepi bisa nambah tuwuhing pasar kit diagnostik lair preterm global. liwat periode ramalan.

Kegiyatan ing pabrikan kit diagnostik lair prematur diwatesi kanggo uji efisiensi lan spesifik. Aktivitas paling dhuwur sing ana gandhengane karo produsen alat tes diagnostik lair prematur yaiku kolaborasi bareng karo macem-macem organisasi kanggo nyebar kesadaran, pangembangan luwih lanjut, lan nguji sensitivitas, kekhususan lan efisiensi kit tes diagnostik lair prematur.

Faktor-faktor sing Ngaruhi Pertumbuhan Pasar Kit Tes Diagnostik Lahir Preterm

Fokus mundhak ing diagnosis larang regane nggunakake kit tes diagnostik lair preterm samesthine bisa nambah tuwuhing pasar kit diagnostik lair preterm. Perusahaan manufaktur kit tes diagnostik preterm sing fokus kanggo nyebarake kesadaran babagan kit tes diagnostik lair preterm lan marketing kit tes diagnostik lair preterm liwat kampanye lan studi riset gabungan samesthine bakal dadi bahan bakar pasar kit diagnostik lair preterm sajrone ramalan. Nanging, kit diagnostik lair prematur ngalami kompetisi kaku saka lini produk alternatif. Pemindaian trans-vaginal, ultrasonik lanjutan minangka sawetara ujian sing diadopsi dening panyedhiya kesehatan babagan kit diagnostik lair preterm lan bakal dadi tantangan kanggo tuwuhing pasar kit diagnostik lair preterm.

Temuan Kunci Disajikake ing Laporan Pasar Kit Tes Diagnostik Lahir Preterm

Laporan kasebut nemokake kira-kira 115.4 yuta lair ing taun 2017, saka 11.1% lair prematur, yaiku kira-kira 12.8 yuta lair. Miturut WHO, komplikasi lair prematur minangka panyebab utama kematian ing antarane bocah-bocah ing umur 5 taun, tanggung jawab langsung kanggo kira-kira 1 yuta kematian ing taun 2015. Saka jumlah kasebut, 3/4 saka kematian kasebut bisa dicegah kanthi intervensi sing hemat biaya. Tarif adopsi kanggo kit tes diagnostik lair prematur kisaran saka 2% nganti 15% sing disebarake ing macem-macem geografi. Umume kolam pasien sing ana ora ngerti babagan keuntungan ngirit biaya saka kit tes diagnostik lair preterm, mula, bagean utama ing pasar kit tes lair preterm tetep ora bisa digunakake sing tetep mbukak kanggo nggawe kit tes diagnostik preterm kanggo ngeksploitasi preterm. pasar kit tes diagnostik lair sajrone ramalan.

Pasar Kit Tes Diagnostik Lair Prematur: Perusahaan

Sawetara perusahaan tes diagnostik lair preterm utama sing dianalisis ing laporan iki kanthi judhul pasar kit diagnostik lair preterm kalebu Diagnostik Kreatif, Qiagen, Medixbiochemcia, Hologic Inc, Sera Prognostics, Produk IQ, Biosynex, Nanjing Liming Biological Preparations Co Ltd, Clinical Innovations LLC , BIOSERV Diagnostics GmbH, Wuxi BioHermes Biomedical Technology Co. Ltd, lan Anhui Deep Blue Medical Technology.

Klik kanggo entuk TOC sing luwih jero saka Laporan iki: https://www.futuremarketinsights.com/reports/preterm-birth-diagnostic-test-kits-market/table-of-content

Babagan Divisi Perawatan Kesehatan ing Future Market Insights

Wawasan Pasar Masa Depan nggampangake perusahaan, pamrentah, investor, lan pamirsa sing ana gandhengane ing sektor kesehatan kanggo ngenali lan negesake aspek penting sing ditrapake kanggo strategi produk, lanskap peraturan, evolusi teknologi, lan masalah penting liyane kanggo nggayuh sukses sing lestari. Pendekatan unik kanggo ngumpulake intelijen pasar nglengkapi sampeyan kanggo nggawe lintasan sing didorong inovasi kanggo bisnis sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan jangkoan sektor kita ing kene

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:
Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
Situs web: https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar