Warta Breaking Travel negara | wilayah Jerman Warta Pamrentah Israel News Rusia Ukraine

Perdana Menteri Israel Bennett ora bisa ngomong sawise kunjungan karo Presiden Putin ing Moskow

Bennett
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing dina Setu senadyan Shabbat Yahudi, PM, wong Yahudi Ortodoks mabur menyang Moskow kanggo ketemu karo Perdana Menteri Rusia Putin. Saka Moskow, Bennet mabur menyang Berlin kanggo ngobrol karo Kanselir Jerman Olaf Scholz. Dheweke uga ngomong karo Presiden Ukraina Volodymyr Zelenskyy.

Naftali Bennett njabat minangka perdana menteri Israel kaping 13 lan saiki wiwit 13 Juni 2021. Dheweke njabat dadi Menteri Diaspora wiwit taun 2013 nganti 2019, dadi Menteri Pendidikan wiwit taun 2015 nganti 2019, lan dadi Menteri Pertahanan wiwit taun 2019 nganti 2020.

Dheweke ujar manawa dheweke bali saka Moskow dina iki kanthi nyengkuyung kabeh situs.

Dheweke ngandhani wartawan ing konferensi pers Minggu, manawa komunitas Yahudi butuh pitulung. Kewajiban moral kanggo nindakake kabeh lan nyoba ngupayakake apa wae. "Kita nyiapake gelombang imigrasi gedhe menyang Israel."

PM ora ngerteni rincian apa wae, nanging katon kahanan kasebut ora sithik nalika nyoba dadi mediasi ing Moskow. Ora ana pangembangan gedhe sing dituduhake karo masarakat, mula katon ora ana. PM ora ngomong babagan rincian obrolan telung jam karo Presiden Rusia Vladimir Putin.

Ing sawetoro wektu, militèr Ukraina ngandika luwih saka 11,000 prajurit Rusia tiwas. Kutha-kutha dirusak lan akeh liyane sing tiwas ing Ukraina sajrone konflik seminggu.

Ing Chisinau, ibukutha Moldova, Sekretaris Negara AS ngunjungi apa sing dikandhakake minangka alasan sing paling penting kanggo hubungan mesra 30 taun sing apik banget antarane AS lan Moldova.

2.75 milyar Dolar dijaluk saka kongres AS kanggo mbantu Eropa, kalebu Moldova karo krisis pengungsi sing muncul.

Ing sawetoro wektu, planeloads pengungsi Ukrainia ditampa ing Bandara Internasional Tel Aviv Ben Gurion. Swara Israel tambah banter yen jumlah pengungsi kudu dikontrol kanggo Israel. Dituduhake ora kabeh wong sing teka duwe hak kanggo kewarganegaraan Israel sing diarani "mulih". Israel kawangun dening bali saka negara beda.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • 6-3-22 KANGGO KOWE NARARANG KEPING PIYE TANAH PANGENTASAN PANGENTASAN XNUMX–XNUMX
    JUTAAN WISATA NANGKA PALESTIN SETIAP TAHUN WIWI SADURUNG 1948 …. [ PENGECUALIAN WAKTU CORONA ]
    Apa maneh sing sampeyan butuhake minangka kualifikasi kanggo mujizat lan YESUS supaya katon lan njaluk sampeyan ngundang negarane kanggo gabung - minangka veteran luwih saka enem puluh taun ing hospitality lan pariwisata, aku ora nemokake alesan nunggu jaminan positif sampeyan bakal ngganti. Kanggo ngetik huruf kapital, iku mung cocog karo mripatku]

Share to...