Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Program perjalanan perusahaan kudu adaptasi karo cara lelungan bisnis saiki

Program perjalanan perusahaan kudu adaptasi karo cara lelungan bisnis saiki
Program perjalanan perusahaan kudu adaptasi karo cara lelungan bisnis saiki
ditulis dening Harry Johnson

Bisnis perusahaan kudu mikir babagan cara ngetrapake utawa ngetrapake maneh program perjalanan saiki

Lelungan perusahaan lan rapat pribadi tambah akeh bali, nanging apa program lan kabijakan perjalanan perusahaan tetep cocog karo cara lelungan bisnis saiki?

Pelancong bisnis njupuk maneh ing dalan lan langit lan bisnis kudu mikir babagan cara ngetrapake - utawa ngetrapake maneh - program perjalanan.

Laporan kasebut nemokake manawa manajer perjalanan sing muncul saka pandemik fokus ing laser ing sawetara pertimbangan utama nalika nerangake program perjalanan bisnis sing berkembang ing perusahaan: safety lelungan, kepatuhan kabijakan, lan kelestarian.

Dibandhingake karo rong taun kepungkur, 75% pengusaha luwih fokus marang safety / kesejahteraan lelungan, 55% luwih fokus marang kelestarian / tanggung jawab sosial, lan 53% luwih fokus marang kepatuhan / penegakan kebijakan perjalanan.

"Nalika kita wis ngalami pandemi, lelungan bisnis lan lelungan wis owah lan mulane program perjalanan perusahaan kudu berkembang. Panaliten iki menehi sorotan babagan sawetara pertimbangan penting lan wicaksana sing kedadeyan ing perusahaan lan departemen perjalanan perusahaan nalika nglayani karyawan sing lelungan kanggo bisnis maju, "ujare Suzanne Neufang, CEO GBTA.

Njupuk lelungan bisnis saka Point A kanggo B lan nang endi wae ing antarane

Nalika mikir babagan pendekatan perusahaan saiki kanggo ngatur transportasi darat, responden survey ngerteni sawetara kekuwatan utama program lelungan - uga wilayah sing penting kanggo perbaikan.

  • Rideshare lan mobil rental paling dhuwur ing dhaptar. Umume manajer perjalanan ujar manawa karyawan perusahaan "kerep" nggunakake mobil sewaan (82%) lan aplikasi rideshare (70%) nalika lelungan kerja, nanging kurang saka setengah (48%) ujar manawa karyawan asring nggunakake taksi.
     
  • Arep premium. Umume kabijakan perjalanan paling ora ngidini transportasi sopir / layanan mobil ireng (74%), ridesharing premium (68%), lan mobil sewa premium / mewah (51%). Kira-kira siji-katelu ujar manawa karyawan perusahaan kasebut "kadhangkala" utawa asring nggunakake transportasi sopir (36%) utawa ridesharing premium (30%).

Setengah saka program lelungan (49%) saiki duwe akun bisnis karo platform rideshare lan siji-katelu (35%) bakal nimbang. Fitur paling penting sing dikutip dening manajer perjalanan yaiku nglaporake (76%), integrasi karo platform biaya (69%), lan kemampuan kanggo ngetrapake kabijakan perusahaan (62%).

Perjalanan bisnis sing berkembang kanggo wong lan planet - sanajan biaya

  • Nggawe kelestarian minangka prioritas. Mayoritas akeh (84%) ujar manawa kelestarian paling ora penting ing desain program perjalanan perusahaan, kanthi 50% ujar manawa penting banget utawa penting banget.​​​​​​​
     
  • Saka perusahaan sing ditliti, 73% nglacak utawa nimbang nyetel upaya kelestarian transportasi darat.
     
  • Sanajan program lelungan ngutamakake kelestarian, ora kabeh gelem mbayar biaya tambahan sing signifikan kanggo entuk asil sing luwih lestari. Mung 6% responden ujar manawa perusahaan saiki ngidini karyawan mbuwang luwih akeh babagan pilihan lelungan sing lestari, lan tambahan seprapat (26%) nimbang ngidini karyawan mbuwang luwih akeh.

Pakaryan cocog karo dolanan, nanging kepiye kabijakan lelungan?

  • Bisnis lan luang, luwih apik bebarengan. Sangang puluh persen responden ujar manawa karyawan luwih akeh (30%) utawa padha karo kasengsem (60%) ing lelungan bleisure - nambah dina liburan menyang lelungan kerja - dibandhingake karo jaman pra-pandemi. Lan sanajan 36% ujar manawa kabijakan perjalanan perusahaan kasebut kanthi jelas ngidini lelungan bleisure, 49% kabijakan kasebut ora, nanging karyawan asring diidini nindakake lelungan kasebut.

Wong lelungan bisnis kudu mangan - nanging apa aturan saiki?

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...