Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong tanggung jawab Sustainable Pariwisata Wisata News Wire Plancongan USA

Project ECHO: 50 hotel ditandatangani kanggo merek ekonomi anyar

Project ECHO: 50 hotel ditandatangani kanggo merek ekonomi anyar
Rendering njaba prototipe sing didhukung pangembang merek
ditulis dening Harry Johnson

Wyndham Hotels & Resorts, perusahaan waralaba hotel paling gedhe ing donya kanthi udakara 9,000 hotel ing meh 95 negara, dina iki ngumumake rincian anyar babagan merek hotel sing bakal teka. Antarane wong-wong mau, kontrak mentas dianugerahi kanggo berkembang 50 proyèk construction anyar karo loro partners pisanan: Richmond, Va. basis Sandpiper Hospitality lan Dallas basis Gulf Coast Hotel Management.

Operasi kanthi judhul kerja "Project ECHO" - akronim kanggo Economy Hotel Opportunity - kabeh merek konstruksi anyar ngisi spasi putih ing wilayah sing luwih gedhe. Hotel Wyndham & Resor portofolio nalika strategis ngembangaken perusahaan menyang bagean sing wis katon rekor wutah lan daya tahan, ora mung ing tengah pandemi nanging ing saindhenging siklus lodging pungkasan. Wyndham wis ngembangake merek kasebut wiwit musim panas 2021.

"Sajrone rong taun kepungkur, hotel sing luwih dawa ekonomi ngluwihi kabeh segmen liyane, lan ing taun 2021, nyetel rekor anyar kanggo pendhudhukan, ADR lan RevPAR," ujare Geoff Ballotti, presiden lan direktur eksekutif, Wyndham Hotels & Resorts. "Panjaluk kanggo akomodasi iki mung terus mundhak - saka tamu lan pangembang - saiki dadi wektu sing tepat kanggo Wyndham, pimpinan definitif ing segmen ekonomi, nggawa pengalaman lan keahlian kita menyang papan sing berpotensi dhuwur iki."

Hotel ekonomi sing luwih dawa wis kabukten kanthi konsisten ing kabeh tahapan siklus penginapan lan utamane tahan ing tengah kemerosotan. Sajrone pandemi global, RevPAR AS kanggo segmen kasebut mundhak 8% dibandhingake taun 2019, dene industri liyane nolak 17%. Salajengipun, ing taun 2021, rata-rata pendhudhukan AS kanggo hotel nginep ekonomi luwih saka 78% - 20 poin luwih dhuwur tinimbang kabeh bagean AS sing digabungake.

Proyek ECHO digawe kanthi bantuan dewan pangembangan pitung anggota, sing kalebu sawetara pamilik lan operator sing paling gedhe lan paling berpengalaman sing saiki ana ing bagean tetep ekonomi. Wawasan dewan kasebut dipasangake karo pengalaman lan keahlian tim desain lan konstruksi ing omah Wyndham. Ing taun anyar, tim wis spearheaded nggawe La Quinta dening Wyndham kang Highly sukses prototipe Del Sol, saiki ing liwat 130 hotels karo liyane 56 ing pipo sawijining; lan liyane mentas, Microtel dening Wyndham kang Moda prototipe, kang wis liyane 40 hotels ing pembangunan. Ing wektu nalika mundhak biaya construction nyopir kabutuhan Ultra-efficiency, kabeh telung prototype prioritize pemilik bali ing investasi karo emphasis ing Nilai engineering lan operasi streamlined, ngewangi ngoptimalake wates operasi ing basis ambalan.

"Wyndham ora mung ngerti pemilik lan pangembang, nanging ngrungokake lan nindakake kabutuhane" ujare Carter Rise, ketua lan pejabat eksekutif, Sandpiper Lodging Trust. "Komitmen kasebut, dipasangake karo desain paling apik ing kelas lan pemahaman sing jero lan dhasar babagan tamu ekonomi, minangka pembeda ing industri kita lan pungkasane kita milih partner karo Wyndham."

Prototipe Project ECHO 124-kamar sing dibangun kanthi tujuan mbutuhake mung kurang saka rong hektar, nduweni biaya saben tombol sing kompetitif, lan nduweni macem-macem ciri sing sengaja misahake saka merek ekonomi tradisional. Kanthi luwih saka 50,000 kaki persegi - meh 74% sing bisa disewa - kamar individu rata-rata 300 kaki persegi lan kalebu suite studio siji lan loro ratu kanthi pawon cilik ing suite nalika ruang umum sing dirancang kanthi efisien - lobi, pusat fitness lan umbah-umbah tamu-bantuan kanggo matesi kabutuhan pegawe.

"Wiwit dina pisanan, Wyndham wis nggawe titik kanggo nyedhaki lan takon, 'Apa sing kudu ditindakake kanthi beda?' Iki dudu babagan ndhikte apa merek kasebut, nanging pengin ngerti potensial lan kepiye pengalaman lan keahlian kita bisa mbantu para pangembang kanggo nggayuh tujuane, "ujare Ian McClure, direktur eksekutif, Manajemen Hotel Gulf Coast. "Kanggo kita, iki wis adoh banget. Iki nuduhake yen dheweke setya nggawe merek iki kanthi bener.

Kanthi 50 hotel wis ing pipeline dhisikan-25 saben saka Sandpiper lan Manajemen Gulf Coast Hotem liwat limang taun sabanjuré-Wyndham saiki eyeing kesempatan wutah tambahan. Merek kasebut ngarepake mbukak hotel pertama ing taun 2023 lan aktif ngobrol karo operator multi-unit tambahan sing duwe pengalaman ing segmen kasebut, minangka bagean penting saka strategi pertumbuhan merek.

Wyndham arep mikir karo mitra pangembangan awal, ngutamakake integritas merek nalika mbangun pipa multi-taun sing kuat. Kanggo nulung pangembang sing mumpuni, Perusahaan wis nemtokake pasar pangembangan sing bisa ditindakake ing AS lan bakal nyedhiyakake macem-macem insentif kanggo milih pangembang awal. Wyndham nargetake paling ora 300 hotel sajrone sepuluh taun sabanjure ing AS kanthi potensial tuwuh tambahan ing internasional. 

Ngenali pentinge sukses franchisee awal lan model bisnis ekonomi sing unik, Wyndham wis nglumpukake tim dhukungan kepemimpinan lan operasi khusus ing Project ECHO, sing duwe pengalaman karo merek jangka panjang.

Dipimpin dening Wakil Presiden Operasi Dan Leh, veteran industri perhotelan kanthi pengalaman luwih saka 25 taun, tim kasebut nggawa keahlian ekstensif ing kabeh aspek operasi tetep, kalebu nanging ora diwatesi, desain lan konstruksi, pra- operasi mbukak, sales, Manajemen revenue, Manajemen pegawe, hubungan pemilik lan liyane. Usaha kasebut dilengkapi karo tim sales Project ECHO sing darmabakti, ing tingkat lokal lan nasional, sing bakal fokus khusus ing hotel sing cocog karo dhaptar tamu jangka panjang Wyndham sing mantep lan berkembang ing bisnis cilik, menengah lan Fortune 500.

Ing skala sing luwih jembar, Project ECHO mbisakake Wyndham saiki nawakake tamu lan pangembang portofolio penawaran jangka panjang. Hawthorn Suites by Wyndham, merek midscale extended-stay Perusahaan sing wis ana, minangka bagean penting saka konsep dual-merek anyar Perusahaan karo La Quinta by Wyndham, sing terus narik minat para pangembang kanthi 36 hotel sing saiki lagi dikembangake-loro ing antarane. dikembangake dening Trusha Patel, anggota perdana program Wyndham's Women Own the Room.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...