Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Mexico Warta cepet

Holidays Puerto Escondido: New Luxury Villa Opening

Konco gapura ireng unassuming dumunung La Gema Escondida (the Hidden Gem). Sawise mlebu, keagungan, arsitektur lan pemandangan La Gema katon. Nggabungake kenyamanan lan fasilitas hotel butik kanthi privasi vila mewah - La Gema minangka siji-sijine properti ing Puerto Escondido. La Gema dumunung ing salah siji saka clifftops paling ayu ing kabeh pesisir Oaxaca lan wis thoughtfully lan tliti maneh mbayangno dening pemilik anyar. La Gema nawakake pemandangan Samudra Pasifik sing nggumunake, pesisir tetanggan lan banyu biru murni ing ngendi para tamu bisa nonton paus, lumba-lumba, iwak mabur lan akeh manuk kabeh saka comfort sofa utama.

Nalika rawuh, tamu ditampani ing grand palapa - karo kamar panedhaan sunken lan salon utama adorned karo tekstil artisanal Oaxacan lokal lan madhep blumbang tanpa wates lan Pasifik. Villa kasebut nyedhiyakake fasilitas kayata jacuzzi pribadi ing cliffside, macem-macem ruang tamu ruangan lan area panedhaan (kalebu bar udan lan parilla). Papan sing dijaga kanthi tliti yaiku segara bougainvillea jambon lan putih bebarengan karo kaktus asli, wit palem lan succulents.

La Gema uga pengalaman kuliner. Koki pribadi kita, Antonia Aragon Ramirez, minangka inti sejatine omah. Lelampahan panganan Antonia wis kebak ing werna Oaxacan lokal lan masakan sawijining. Tamu bakal diwenehi rong dhaharan saben dina (sarapan lan nedha awan utawa nedha bengi) kalebu ing rega saben dina. Menu kasebut dirancang kanggo nampilake bakat Antonia lan macem-macem sumber panganan lokal.

La Gema wis ditampa kanggo listing liwat "Plum Guide" lan "Ing Residence dening Pieter Brundyn" - loro saka platform paling pengaruh kanggo rentals vacation kemewahan. La Gema minangka siji-sijine properti Meksiko sing kalebu ing Plum Guide kidul Mexico City.

La Gema nawakake limang kamar turu sing kapenuhan cahya, saben kanthi pemandangan Pasifik lan jedhing ensuite sing nggumunake. Panggonan gaib kanggo tangi, master Suite pribadi minangka pengalaman sing tenang kanthi mural sing dicet tangan sing apik ing ndhuwur amben raja, padusan gedhe kanthi pirang-pirang sirah padusan lan sofa ruangan lan ayunan tenunan tangan ing terrazza. . Kabeh kamar turu nawakake AC individu, linen mewah khusus lan fasilitas adus khusus.

Dhaptar ing ngisor iki mung nyorot sawetara kegilaan media ing sekitar Puerto Escondido sajrone 6 wulan kepungkur.

  • Majalah Time nyelehake Puerto Escondido ing dhaptar 100 Panggonan Paling Apik ing Donya sing diarani "Tujuan Desain Rising"
  • The Financial Times nyebut Puerto Escondido minangka permata sing didhelikake - "panggonan ombak selancar sing nggumunake, omah pantai jerami sing prasaja lan bar omakase kultus"
  • The Times (Inggris) nyebut Puerto minangka "hotspot liburan paling keren kanggo 2022"
  • Travel & Leisure menehi komentar babagan ombak segara sing nyenengake, srengenge srengenge sing murub lan bengi ing pasir ngguyu lan nari
  • Fodor diarani Puerto Escondido Mexico's Next Hot Beach Destination
  • Mexico Today wrote lavishly babagan daya tarik Puerto Escondido kanggo "penikmat lan sing pengin ngliwati bustle" tujuan sing luwih rame.

Kita ngarep-arep bisa nampa sampeyan ing swarga.

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...