Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kepulauan Cayman Pelayaran Tujuan Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Resorts Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Kapuloan Cayman dadi tuan rumah acara Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia

Kapuloan Cayman dadi tuan rumah acara Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia
Kapuloan Cayman dadi tuan rumah acara Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia
ditulis dening Harry Johnson

Ngatur acara kasebut bakal luwih maju inisiatif Kapuloan Cayman kanthi nampilake tujuan menyang pamirsa sing bergengsi

Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia (FCCA) - asosiasi perdagangan sing makili kepentingan bebarengan tujuan lan pemangku kepentingan ing saindenging Karibia, Amerika Tengah lan Kidul, lan Meksiko, bebarengan karo Anggota Lines sing ngoperasikake luwih saka 90 persen kapasitas pelayaran global - seneng. kanggo ngumumake yen ing Kepulauan Cayman bakal dadi tuan rumah Konferensi PAMAC FCCA 2023 minangka bagéan saka kemitraan sing terus-terusan karo FCCA kanggo mbangun pariwisata pelayaran sing luwih apik tinimbang tingkat 2019.

"Kita diajeni lan bungah yen Kapuloan Cayman bakal dadi tuan rumah acara penting iki kanggo eksekutif pelayaran lan Anggota Platinum - lan nerusake upaya tujuan kanggo mbangun maneh pariwisata pelayaran sing luwih apik," ujare Michele Paige, CEO, FCCA. "Ngatur acara kasebut bakal luwih maju inisiatif Kepulauan Cayman kanthi nampilake tujuan menyang pamirsa sing bergengsi, uga menehi kesempatan kanggo rapat strategis."

Acara kasebut bakal ditindakake tanggal 20-23 Juni 2023 lan kumpul FCCA Anggota Platinum karo eksekutif pelayaran utama kanggo sawetara rapat - kalebu siji-siji lan sesi gabungan antarane kabeh anggota lan eksekutif sing bakal fokus ing topik apa wae sing diwenehake dening anggota, kanthi sorotan babagan pangembangan produk, pangembangan itinerary lan Employment FCCA lan Program tuku pusat kanggo nambah karyawan lokal lan produk sing digunakake ing papan - lan acara jaringan kanggo mbangun hubungan lan bisnis.

Kanthi dadi tuan rumah acara kasebut, Kapuloan Cayman bakal nampilake situs, fasilitas, panganan, produk lan liya-liyane - kalebu tiket pesawat lan hotel - menyang pamirsa sing duwe pengaruh. Kajaba iku, Kapuloan Cayman bisa koordinasi rapat-rapat khusus karo eksekutif sing nekani kanggo pimpinan pemerintah, operator tur, pemasok lan entitas sing nyengkuyung nyewa kanggo mbantu ngrampungake tujuan tujuan sing ditetepake ing kemitraan strategis karo FCCA, kalebu mbantu sektor swasta, ningkatake lapangan kerja, ningkatake tuku barang lokal cruise lines lan liyane sing bakal bantuan Caymanians makmur saka wisata cruise.

"Konferensi PAMAC durung nate dianakake ing Kapuloan Cayman sadurunge lan bakal ngidini kita nuduhake manawa Kepulauan kita mbukak kanggo bisnis," ujare Hon. Kenneth Bryan, Menteri Pariwisata lan Transportasi. "Saliyane menehi kesempatan kanggo jaringan karo pembuat keputusan lan nampilake aspek unik produk pariwisata pelayaran, konferensi kasebut uga bakal dadi kendaraan kanggo ngembangake lan nguatake bisnis anyar. Aku ngarep-arep kanggo nampani FCCA lan Eksekutif Pelayaran menyang Kapuloan kita, lan aku kepengin banget kerja sama kanggo mbangun maneh keunggulan Kepulauan kita minangka tujuan wisata pelayaran sing unggul, "ujare.   

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kemitraan strategis kasebut dibentuk ing wulan April sawise bali pariwisata pelayaran sawise hiatus luwih saka rong taun sawise kunjungan situs dening FCCA lan eksekutif pelayaran sing kalebu sawetara rapat karo pejabat pemerintah lan kesehatan. Liwat kemitraan kasebut, Kapuloan Cayman ngarahake kanggo nggedhekake keuntungan saka pariwisata pelayaran, sing ngasilake $ 224.54 yuta ing total pengeluaran pariwisata pelayaran, saliyane $ 92.24 yuta ing total penghasilan upah karyawan, sajrone taun pelayaran 2017/2018, miturut Business Research & Laporan Penasehat Ekonomi.

Minangka bagéan saka kemitraan, FCCA ora mung nuntun pamaréntah Kapuloan Cayman ing nambah produk lan nambah telpon cruise, nanging uga nggampangake pengalaman anyar kanggo nawakake perusahaan cruise lan kolaborasi karo sektor swasta lokal.

Persetujuan kasebut uga nggunakake komite eksekutif pelayaran FCCA, kalebu sing fokus ing lapangan kerja lan tuku, kanggo sawetara rapat lan kunjungan situs sing fokus ing tujuan Kapuloan Cayman, uga menehi akses mbukak lan pitulung saka Komite Eksekutif FCCA, kalebu presiden lan ndhuwur Garis Anggota FCCA. Fitur liyane saka kemitraan strategis kalebu fokus ing Ngonversi tamu cruise menyang tetep-liwat pengunjung, mromosiaken layaran mangsa panas, melu agen travel, nggawe dikarepake konsumen lan ngembangaken layanan tujuan evaluasi kabutuhan sing bakal rinci kekiyatan, kesempatan lan kabutuhan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...