Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kepulauan Cayman Pelayaran Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Kapuloan Cayman kanggo ngiyataken marketing bhinéka ing konvènsi media Las Vegas

Kapuloan Cayman kanggo ngiyataken marketing bhinéka ing konvènsi media Las Vegas
Kapuloan Cayman kanggo ngiyataken marketing bhinéka ing konvènsi media Las Vegas
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata Kapuloan Cayman melu acara 2022 National Association of Black Journalists and National Association of Hispanic Journalists

The Dinas Pariwisata Kapuloan Caymanm nguatake upaya pemasaran macem-macem kanthi melu ing 2022 National Association of Black Journalists (NABJ) lan National Association of Hispanic Journalists (NAHJ) konvensi gabungan ing Las Vegas minggu iki.

Ngenali ikatan sing cedhak karo Amerika Afrika lan Amerika Hispanik karo Karibia, Kapuloan Cayman bakal melu pisanan ing konferensi utama kanggo pendidikan jurnalisme, pangembangan karir, jaringan, lan inovasi industri, narik pimpinan lan influencer ing jurnalisme, media. , teknologi, bisnis, kesehatan, seni, lan hiburan.

Ewonan wartawan, eksekutif media, pendidik jurnalisme, profesional hubungan masyarakat, lan siswa saka Amerika Serikat lan luwih adoh bakal kumpul ing Las Vegas, 3-7 Agustus 2022.

"We are diajeni kanggo melu ing kumpul luar biasa iki profesional media, sing muter peran kritis ing nuduhake crita kita lan nyambungake budaya kita," ngandika Mrs Rosa Harris, Direktur Pariwisata kanggo Kapuloan Cayman, sing janji sing Kapuloan Cayman Dinas Pariwisata bakal ningkatake Resepsi Pendiri NABJ kanthi perayaan budaya Cayman lan Karibia lan pengakuan karya dening Pendiri. Kapuloan Cayman uga bakal dadi tuan rumah diskusi panel sing fokus kanggo mbangun jembatan antarane wilayah jaban rangkah Inggris lan komunitas sing beda-beda.

Sandra Dawson Long Weaver, pendiri NABJ lan organizer saka Resepsi Pendiri, nampani kemitraan Kepulauan Cayman taun iki, ujar: "Warga Amerika Afrika lan Karibia duwe sejarah sing padha lan akeh persamaan budaya. Kita kulawarga, lan kita luwih kuwat bebarengan. Aku bungah ndeleng gagasan lan inisiatif apa sing metu saka konvensi iki, kemungkinan ora ana pungkasan.

Diskusi panel

bakal nampilake Harris, Ketua Hubungan Media NABJ Terry Allen; Kim Bardakian, direktur hubungan media ing Kapor Center; wartawan lan pendidik jurnalisme Eva Coleman; lan salah sawijining komunikator lan pelatih media paling penting ing negara, Zakiya Larry, pimpinan komunikasi global Constellation. Ken Lemon saka ABC afiliasi WSOC-TV ing Charlotte, lan Bevan Springer, Presiden lan CEO saka Marketplace Excellence, bakal moderat sesi.

Inovator, influencer lan pimpinan industri sing wis melu konvensi sadurunge kalebu Sen. (Presiden) Barack Obama, Presiden George W. Bush, Presiden Bill Clinton, Wakil Presiden (Presiden) Joseph R. Biden, Sekretaris Negara AS Hillary Rodham Clinton, Jaksa Agung AS Loretta Lynch, Sekretaris Perumahan lan Pembangunan Perkotaan AS Julian Castro , mantan Kursi RNC Michael Steele lan Reince Priebus, Pdt. Jesse Jackson, Pdt. Al Sharpton, Ava Duvernay, Tyler Perry, Peluang Rapper, Hill Harper, lan Michael B. Jordan.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...