Pembaruan Hurricane Pulau Cayman lan Jamaika: Kabeh Apik!

Cayman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sugeng enjing ingkang tansah enjing ingkang endah kangge sedaya. Kita kabeh urip, nendhang, lan wis kopi pisanan. Iki pesen sing ditampa saka Robert Stephens ing Jamaika. Uga Cayman Islanders laporan padha ok, siap kanggo ndandani lan nerusake karo rutinitas rauh.

Kondisi wiwit alon-alon nambah ing Cayman Kepulauan karo kabeh Warnings Hurricane ora ana maneh ing efek.

Uga ing Jamaika, kahanan wis dikendhaleni amarga Bandara Internasional Montego Bay dibukak maneh udakara jam 6 sore dina iki, 4 Juli.

Hurricane Beryl ngliwati Kapuloan Cayman ing Kamis sawise nyerang Jamaika lan nyebabake karusakan ing Karibia.

Adhedhasar kabeh sumber sing kasedhiya, Jamaika lan Kapuloan Cayman nglaporake kerusakan lan karusakan sing bisa didandani, kanthi infrastruktur kanggo industri perjalanan lan pariwisata sing penting.

Akeh wit-witan sing tumbang, dalan macet, lan listrik ing sawetara wilayah Jamaika mati, nanging wong-wong isih urip lan aman.

Wilayah blumbang lan pesisir ing saubengé resort pantai kudu diresiki, nanging ora ana lapuran babagan ciloko, korban jiwa utawa gangguan gedhe.

Ketahanan pariwisata katon paling ora menang ing Jamaika lan Kapuloan Cayman, saiki konsentrasi ing Yucatan ing Meksiko, target sabanjure kanggo Hurricane Beryl.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...