Kepulauan Cayman Warta cepet

Kapuloan Cayman Njaluk ngedongkrak liwat Wisata Cruise

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Asosiasi Pelayaran Florida-Karibia (FCCA) - asosiasi perdagangan sing makili kepentingan bebarengan tujuan lan para pemangku kepentingan ing saindhenging Karibia, Amerika Tengah lan Kidul, lan Meksiko, bebarengan karo Anggota Lines sing ngoperasikake luwih saka 90 persen kapasitas pelayaran global - seneng. kanggo ngumumake yen wis nggawe persetujuan strategis sing cocog karo Kapuloan Cayman.

"Persetujuan anyar iki nuduhake momentum sing entuk FCCA lan tujuan kanthi pemulihan pariwisata pelayaran," ujare Micky Arison, Ketua FCCA lan Carnival Corporation & plc. "Kapuloan Cayman wis dadi mitra industri sing wis suwe, lan aku ngajeni yen persetujuan iki nuduhake bali menyang tujuan pelayaran utama, bebarengan karo mbalek maneh akeh urip lan mata pencaharian."

"We are bangga kita karya bebarengan anyar karo Kapuloan Cayman sing difasilitasi bali saka wisata cruise lan bungah sing persetujuan iki bakal nyepetake Recovery saka akeh mata pencaharian sing wis ditahan," ngandika Michele Paige, CEO, FCCA. "Liwat persetujuan iki, FCCA bakal ngrampungake inisiatif individu Kapuloan Cayman, sing fokus kanggo mbantu sektor swasta, ningkatake lapangan kerja, nyengkuyung tuku barang lokal lan liya-liyane sing bakal mbantu wong Cayman makmur saka dampak ekonomi sing digawa dening industri. ”

Sawise ngaso pariwisata pelayaran luwih saka rong taun amarga protokol COVID-19, Kapuloan Cayman bubar miwiti nampa panggilan pelayaran sawise kunjungan situs dening FCCA lan eksekutif pelayaran, uga sawetara rapat karo pejabat pemerintah lan kesehatan. . "Aman lan sukses nampa penumpang cruise bali menyang Kapuloan Cayman wis salah siji saka prioritas kita, amarga iku wigati pinunjul kanggo industri pariwisata lokal kita lan masyarakat," ngandika Hon. Kenneth Bryan, Menteri Pariwisata lan Transportasi. "We are matur nuwun kanggo duwe partners kaya-minded kayata FCCA sing ora mung pengin bali menyang Kapuloan Cayman nanging bakal bisa strategis karo kita kanggo nambah pengalaman cruise kaya tau sadurunge."

Saiki liwat persetujuan iki, Kapuloan Cayman looking kanggo mindhah uap lengkap ahead ing kesempatan kanggo pariwisata cruise, kang kui $224.54 yuta ing total pangeluaran wisata cruise, saliyane kanggo $92.24 yuta ing total income upah pegawe, sak 2017/2018 taun cruise. , miturut laporan Business Research & Economic Advisors "Kontribusi Ekonomi Wisata Pelayaran menyang Ekonomi Tujuan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Liwat persetujuan kasebut, FCCA ora mung bakal kolaborasi karo pemerintah Kepulauan Cayman kanggo nambah produk lan nambah panggilan pelayaran, nanging uga bakal nggampangake pengalaman anyar kanggo nawakake perusahaan pelayaran lan bakal kerja bareng karo sektor swasta lokal kanggo nggedhekake kesempatan apa wae. "Sajrone pirang-pirang dekade, pariwisata pelayaran wis dadi intrinsik identitas Kepulauan Cayman. Minangka tujuan gaya urip sing mewah, panganan sing enak, pesisir sing menang penghargaan, fasilitas bintang lima, lan satwa sing ramah dituju supaya bisa dienggo bareng karo kanca-kanca lan wisatawan global," ujare Direktur Pariwisata Cayman Islands, Ibu Rosa Harris. "Liwat kemitraan karo FCCA iki, kita kepengin banget ningkatake produk pariwisata lan nampani generasi anyar sing golek petualangan ing kapal pesiar."

Kajaba iku, persetujuan kasebut bakal nggunakake komite eksekutif pelayaran FCCA, kalebu sub-komite anyar lan anyar sing fokus ing lapangan kerja lan tuku, kanggo sawetara rapat lan kunjungan situs sing fokus ing tujuan Kepulauan Cayman.

Kapuloan Cayman uga bakal duwe akses mbukak menyang Komite Eksekutif FCCA, kalebu presiden lan luwih saka Garis Anggota FCCA, bebarengan karo upaya kanggo nggayuh tujuan persetujuan lan tujuan tujuan.

Sawetara fitur liyane saka kemitraan strategis kalebu fokus ing Ngonversi tamu cruise kanggo tetep-liwat pengunjung, mromosiaken layaran mangsa panas, melu agen travel, nggawe dikarepake konsumen lan ngembangaken layanan tujuan evaluasi kabutuhan sing bakal rinci kekuatan, kesempatan, lan kabutuhan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...