Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Investment News wong Qatar Afrika Kidul Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways lan Airlink: Penerbangan Afrika menyang AS, Eropa lan Asia luwih gampang

Qatar Airways lan Airlink: Penerbangan Afrika menyang AS, Eropa lan Asia luwih gampang
Qatar Airways lan Airlink: Penerbangan Afrika menyang AS, Eropa lan Asia luwih gampang
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways lan Airlink wis nandhatangani perjanjian codeshare sing komprehensif kanggo nawakake lelungan luwih akeh pilihan, layanan sing luwih apik lan konektivitas luwih akeh ing antarane 45 tujuan ing 13 negara ing Afrika kidul lan liyane ing saindenging jagad.

Persetujuan codeshare anyar iki tegese wong sing lelungan bisa nikmati kesederhanaan tuku penerbangan sambungan ing loro maskapai kanthi nggunakake reservasi siji kanthi pengalaman tiket, check-in, boarding lan mriksa bagasi sing lancar, sajrone kabeh perjalanan.

Kemitraan kasebut bakal ngidini para pelanggan menehi penawaran menarik saka Afrika kidul menyang tujuan populer ing AS kayata New York lan Dallas, kutha-kutha ing Eropa kayata London, Copenhagen lan Barcelona, ​​lan titik ing Asia kaya Manila, Jakarta lan Cebu. Persetujuan kasebut uga nambah jejak Qatar Airways ing Afrika kidul, kanthi akses sing luwih apik menyang tujuan kayata Ggeberha (Port Elizabeth) Hoedspruit, Skukuza, George ing Afrika Kidul lan ngluwihi Botswana, Namibia, Zambia, Zimbabwe lan Mozambik. 

Kepala Eksekutif Qatar Airways Group, Yang Mulia Akbar al Baker ujar: "Nggedhekake jaringan kita karo Airlink menehi pelanggan luwih akeh pilihan tujuan lan penerbangan, sing kita ngarep-arep bakal nyumbang kanggo pemulihan lelungan kanthi cepet, sing nduwe peran penting ing sisih kidul. ekonomi Afrika."

"Kita wis nambah kehadiran ing pasar Afrika kanthi nambah wolung tujuan anyar wiwit wiwitan pandemik lan ngembangake kemitraan kayata persetujuan dinamis karo Airlink sing bakal ningkatake penawaran kita marang para pelanggan lan ndhukung lelungan lan perdagangan."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Qatar Airways minangka siji-sijine maskapai sing ngluncurake layanan anyar ing Afrika kidul sawise pandemi, miwiti operasi menyang Luanda, Harare lan Lusaka taun kepungkur. Iki nerusake operasi menyang Windhoek ing wulan iki, nyedhiyakake sambungan liyane menyang jaringan regional Airlink sing ekstensif liwat wolung gateway ing wilayah kasebut.

Kepala Eksekutif Airlink, Pak Rodger Foster ngandika: "Pengembangan iki minangka endorsement saka relevansi Airlink kanggo nyedhiyakake akses udara menyang kabeh wilayah liwat jaringan tujuan sing jembar, sing yen dianggep bebarengan karo jangkauan global Qatar Airways nggawe kesempatan konektivitas sing ora ana tandhingane. Minangka maskapai penerbangan utama ing Afrika kidul, Airlink nyedhiyakake layanan transportasi udhara sing komprehensif, aman, lan dipercaya, supaya bisa ngembangake sosio-ekonomi kanthi nyambungake wong siji lan sijine lan nggampangake perdagangan ing wilayah kasebut lan liyane.

Penerbangan codeshare anyar kasedhiya kanggo dodolan lan bakal miwiti lelungan tanggal 06 Juli 2022 miturut persetujuan pemerintah.

Qatar Airways nawakake 21 penerbangan langsung saben minggu saka Doha menyang Johannesburg, 10 penerbangan saben minggu menyang Cape Town lan papat penerbangan saben minggu menyang Durban. Saka Afrika Kidul, lelungan bisa nyambung kanthi gampang menyang tujuan ing enem bawana liwat Bandara Paling apik ing Donya, Bandara Internasional Hamad.

Penumpang bisa Book lelungan karo loro maskapai, liwat agensi travel online uga karo agen travel lokal.

Qatar Airways minangka siji-sijine operator sing terus operasi menyang Afrika kidul sajrone pandemi lan akibate langsung, ngidini gerakan barang, obat-obatan lan lelungan penting ing antarane wilayah kasebut lan jagad liyane. Iki ngidini wong bali menyang kulawargane, kerja lan mbantu pemulihan pasca-pandemi mitra perdagangan Afrika kidul, lan komunitas bisnis. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...