Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah EU Warta Pamrentah Investment News wong Qatar Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Qatar Airways njupuk Airbus menyang Pengadilan Tinggi ing London

Qatar Airways njupuk Airbus menyang Pengadilan Tinggi ing London
Qatar Airways njupuk Airbus menyang Pengadilan Tinggi ing London
ditulis dening Harry Johnson

Kahanan degradasi permukaan sing luwih cepet mengaruhi pesawat Airbus A350 Qatar Airways.

Qatar Airways nerbitake statement ing ngisor iki dina iki babagan nerbitake proses hukum Airbus ing Divisi Teknologi lan Konstruksi Pengadilan Tinggi ing London:

"Qatar Airways wis dina iki ditanggepi proses legal marang Airbus ing divisi Teknologi lan Konstruksi Pengadilan Tinggi ing London. Kita wis sumelang gagal ing kabeh usaha kanggo nggayuh solusi mbangun karo Airbus gegandhengan karo kondisi degradasi permukaan sing luwih cepet sing nyebabake pesawat Airbus A350. Qatar Airways mula ora duwe alternatif nanging golek solusi kanthi cepet babagan perselisihan kasebut liwat pengadilan.

Qatar Airways saiki duwe 21 pesawat A350 lemah dening kondisi lan proses legal wis diwiwiti kanggo mesthekake yen Airbus saiki bakal ngatasi masalah sah kita tanpa wektu tundha luwih. Kita yakin banget Airbus kudu nindakake investigasi pepek saka kondisi iki kanggo conclusively netepake sabab lengkap. Tanpa pangerten sing tepat babagan sababe kondisi kasebut, Qatar Airways ora bisa nemtokake manawa ana solusi perbaikan sing diusulake bakal mbenerake kahanan sing ndasari.

Qatar Airways prioritas nomer siji tetep safety penumpang lan kru.

Airbus dikonfirmasi wis nampa pratelan legal resmi ing pengadilan Inggris diajukake dening Qatar Airways, hubungane karo regejegan liwat degradasi lumahing lan Paint ing tartamtu saka pesawat A350XWB Qatar Airways.

Airbus lagi ana ing proses nganalisa isi pratelan kasebut.

Airbus niat kanggo sregep defend posisi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...