Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Rapat (MICE) News wong Pernyataan Pers Qatar Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Qatar Airways mungkasi hosting IATA AGM

Qatar Airways mungkasi hosting IATA AGM
Qatar Airways mungkasi hosting IATA AGM
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways kasil ngrampungake hosting 78th International Air Transport Association (IATA) Annual General Meeting, dianakaké ing sangisoré Patronage of His Highness The Amir, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ing Doha, Qatar. Acara taunan paling gedhe ing industri penerbangan nampa luwih saka 1,000 delegasi lan pimpinan penerbangan saka saindenging jagad kanggo ngrembug masalah industri sing penting.

PAMBAHAN PENTING

Isi iki adhedhasar siaran pers utawa media pitch, lan kasedhiya kanggo pelanggan premium kita. Profesional PR pitching kanggo pers-liputan ing eTurboNews bisa ngindhari paywall nalika nggunakake opsi komersial.

Mangga deleng www.breakingnewseditor.com

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar