Airlines Malaysia Qatar Warta cepet

Qatar Airways partner karo Malaysia Airlines

Qatar Airways lan Malaysia Airlines mbukak peta dalan sing nggambarake tahap sabanjure kemitraan strategis, sawise Malaysia Airlines ngumumake ngluncurake layanan non-stop saka Kuala Lumpur menyang Doha wiwit tanggal 25 Mei. Loro mitra kasebut bakal nggedhekake kerjasama codeshare kanthi signifikan, ngidini para penumpang bisa lelungan ing saindenging jagad lan nikmati konektivitas sing lancar liwat hub utama ing Kuala Lumpur lan Doha.

Ekspansi codeshare, sing nambah 34 tujuan menyang 62 tujuan codeshare sing wis ana, nandhani tonggak sejarah liyane ing hubungan sing wis suwe antarane operator nasional loro negara lan mitra oneworld. Persetujuan kasebut entuk manfaat kanggo para wisatawan saka saindenging jagad sing bakal entuk akses menyang jaringan gabungan sing luwih gedhe lan nikmati pengalaman perjalanan sing lancar ing loro maskapai kanthi tiket siji kalebu proses check-in, asrama lan mriksa bagasi, keuntungan frequent flyer lan kelas donya. akses Lounge kanggo kabeh lelampahan.

Wiwit tanggal 25 Mei 2022, pelanggan sing mabur nganggo layanan Kuala Lumpur menyang Doha anyar Malaysia Airlines bakal duwe akses menyang 62 tujuan codeshare ing jaringan luas Qatar Airways menyang Timur Tengah, Afrika, Eropa lan Amerika Utara. Kajaba iku, pelanggan Qatar Airways sing lelungan saka Doha menyang Kuala Lumpur bisa pindhah kanthi lancar menyang 34 tujuan Malaysia Airlines kalebu kabeh jaringan domestik lan pasar utama ing Asia, kayata Singapura, Seoul, Hong Kong, lan Kutha Ho Chi Minh, miturut persetujuan pemerintah. .

Ing ngubungake loro jaringan rute kasebut, para mitra ngupayakake ngembangake Kuala Lumpur minangka hub penerbangan utama ing Wilayah Asia Tenggara sing nyambungake Malaysia, Asia Tenggara, Australia lan Selandia Baru karo Timur Tengah, Eropa, Amerika, lan Afrika. Salajengipun, Qatar Airways lan Malaysia Airlines bakal nggunakake sinergi ing pirang-pirang wilayah bisnis lan ngembangake produk inovatif kanggo entuk manfaat kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Kepala Eksekutif Qatar Airways Group, Bapak Akbar Al Baker, ngandika: "Kita nuduhake ikatan sing cedhak lan jero karo Malaysia Airlines lan nampani layanan non-stop anyar ing antarane Kuala Lumpur lan omah kita ing Doha, Bandara Internasional Hamad. Kanthi kemitraan strategis iki, kita duwe komitmen kanggo menehi pilihan lan konektivitas sing luwih gedhe kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita ngalami optimisme anyar ing lelungan udhara lan ngarepake panjaluk global sing kuat. Kanthi kemitraan dinamis karo Malaysia Airlines, kita ngarahake nyedhiyakake layanan sing ora ana tandhingane lan pengalaman lelungan sing unggul kanggo para pelanggan.

Chief Executive Officer Malaysia Airlines Group, Kapten Izham Ismail, ngandika: "Kita bungah kanggo deepen kerjasama kita karo partner oneworld suwene suwene Qatar Airways kanggo nggawa donya nyedhaki pelanggan karo luwih pilihan lan keluwesan, layanan luar biasa lan produk inovatif. nalika njunjung safety operasional sing paling dhuwur, kaya penumpang wiwit lelungan maneh sawise mbukak maneh wates.

Nalika kita pindhah menyang fase endemik, kerjasama strategis iki nuduhake komitmen loro operator kasebut kanggo nawakake macem-macem layanan tambah nilai sing ora ana tandhingane kanggo penumpang lan nggambarake ketangkasan lan ketahanan kanggo ngadhepi tantangan pandemik. Kemitraan iki cocog kanggo upaya kita kanggo ningkatake lalu lintas udhara lan nyepetake pemulihan menyang tingkat pra-pandemi, uga nambah visibilitas merek global kita.

Kerjasama sing ditingkatake uga bakal kalebu keuntungan kasetyan timbal balik sing ngidini anggota Qatar Airways Privilege Club entuk lan ngijolake poin Avios nalika mabur ing Malaysia Airlines, kanthi keuntungan sing padha kanggo anggota Malaysia Airlines Enrich nalika lelungan nganggo layanan Qatar Airways. Anggota Privilege Club lan Enrich uga bakal nikmati macem-macem keuntungan unik liyane, gumantung saka status tingkat, kayata akses lounge gratis, tunjangan bagasi ekstra gratis, check-in prioritas, asrama prioritas lan pangiriman bagasi prioritas ing Malaysia Airlines lan Qatar Airways.

Kemitraan strategis Malaysia Airlines lan Qatar Airways berkembang sacara progresif wiwit taun 2001 lan wis ngembangake kemitraan kolaboratif kanthi signifikan kanthi penandatanganan Memorandum of Understanding ing Februari 2022 kanggo nggunakake kekuwatan jaringan saben liyane lan nyedhiyakake akses sing kuat kanggo penumpang kanggo lelungan menyang tujuan anyar ngluwihi individu. jaringan, lan pungkasanipun mimpin Asia Pasifik Travel. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar