negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News Pariwisata

Radisson Gabung karo Grup Hotel kanthi bukaan hotel anyar sing agresif ing Wilayah Asia Pasifik

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Meh kabeh klompok hotel internasional utama ing saindenging jagad, kayata Marriott, Hyatt, Centara, IHG, lan liya-liyane wis nglaporake babagan ekspansi ing wilayah Asia Pasifik, khususe China, sanajan ana pandemi.

Radisson Hospitality, Inc. minangka perusahaan perhotelan multinasional Amerika. Diwiwiti minangka divisi saka Carlson Companies, sing duwe Radisson Hotels, Country Inns & Suites, lan merek liyane. Klompok iki narik kawigaten sing gedhe-gedhe kanggo ngembangake pasar sing nguntungake iki.

Ing statement pers sing dirilis dina iki, Radisson Hotel Group ngiklanake layanan kasebut kanthi nyebutake jalur ekspansi ing taun 2021 amarga nambahake 137 hotel anyar menyang portofolio sing tekan 191 hotel sing beroperasi ing wilayah kasebut.

Perjanjian pangembangan merek master Grup ing China nduwe peran penting kanggo nyepetake strategi pertumbuhan global. Ing kemitraan karo Jin Jiang International lan anak perusahaan, 122 hotel lan resort anyar ditandatangani ing 2021 sing kalebu papat merek ing pasar.

Grup uga mlebu 15 hotel amarga terus momentum wutah ing pasar utama ing wilayah kayata Australia, India, lan lawang pasar menyang Papua New Guinea. Merek inti Radisson Hotel Group nggedhekake jejak kanthi menehi tandha Radisson Collection Hotel, Yangtze Shanghai, antologi hotel gaya urip sing apik. Enem upscale Radisson lan ndhuwur-upscale Radisson Blu properti padha mlebu ing China lan India, kalebu Hotel Radisson, Bandara Daxing BeijingRadisson Blu Hotel Changyuan, lan Radisson Blu Resort & Spa New Gurugram. Ing sektor menengah ndhuwur, papat hotel Park Inn dening Radisson anyar ditambahake ing India, dumunung ing Vellore, Vadodara, Ahmedabad, lan Jharkhand.

Portofolio Radisson Hotel Group Asia Pasifik saiki gunggunge 365 properti - 191 operasional lan 174 sing lagi dikembangake

Radisson Individuals, "merek alus" terus narik hotel independen lan rantai cilik sing nggoleki skala global nalika tetep kamardikan lan keluwesan. Merek kasebut berkembang dadi tujuan anyar ing India, Australia, lan Papua New Guinea kanthi papat properti ditambahake menyang portofolio. Iki kalebu Hotel Grand Papua, anggota Radisson Individuals ing Port Moresby, ibukutha Papua Nugini.

Grup ngrayakake pambukaan 41 hotel lan resort anyar ing taun 2021. Koleksi Radisson miwiti debut ing Asia Pasifik kanthi mbukak limang properti sing apik banget ing China, dumunung ing Shanghai, Nanjing, lan Wuxi. Bukaan kunci liyane kalebu Radisson Blu Resort VishakhapatnamRadisson Hotel Tianjin Aqua CityPark Plaza BeijingPark Inn dening Radisson BacolodOasis Mussoorie, anggota Radisson Individuals, Lan Radisson RED Chandigarh Mohali, sing menehi tandha hotel operasional pertama konsep canggih iki ing India.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar