Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News Pernyataan Pers Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Radisson: Saka 400 nganti 2000 hotel ing Asia Pasifik ing taun 2025

Radisson: Saka 400 nganti 2000 hotel ing Asia Pasifik ing taun 2025
ditulis dening Harry Johnson

Radisson Hotel Group (RHG) wis ngumumake Rencana Ekspansi APAC dina iki - inisiatif utama kanggo nyurung pertumbuhan 400% ing wilayah Asia Pasifik ing taun 2025.

Rencana Ekspansi APAC bakal ngidini Radisson Hotel Group nambah jejak regional ing Asia Pasifik. Ing taun 2025, bakal nambah 1,700 hotel lan resort menyang portofolio saiki luwih saka 400 properti. Tujuane kanggo nggayuh iki liwat kombinasi pertumbuhan organik, penggabungan lan akuisisi, perjanjian lisensi master, lan sewa ing lokasi utama.

Fokus ing limang pasar pertumbuhan strategis, India, Thailand, Vietnam, Australia, lan Selandia Baru, rencana kasebut dibangun ing inisiatif sing wis ana kanggo nggunakake potensial gedhe China karo Jin Jiang lan anak perusahaan, minangka tujuan lan sumber penting bisnis outbound. . Ing India, Radisson Hotel Group minangka salah sawijining perusahaan perhotelan sing paling diakoni lan dihormati, kanthi portofolio 100+ properti sing beroperasi ing luwih saka 60 lokasi ing saindenging negoro. Kanggo luwih propel nyekeli ing pasar India, Group bakal pengaruhe hubungan sing ana jero lan ngupaya kemitraan strategis anyar kanggo ngiyataken status minangka panyedhiya hotel pilihan ing negara.

Ing Thailand, Vietnam, Indonesia lan Australasia, panyiapan Unit Bisnis khusus anyar ing Bangkok, Ho Chi Minh City, Jakarta, lan Sydney bakal ndeleng Grup mbangun tim pangembangan lan operasi lokal sing nawakake kemampuan dhukungan basa lokal lan pakar ing pasar inti, nguatake komitmen Radisson Hotel Group kanggo Rencana Ekspansi.

Minangka asil nguatake kehadiran ing pasar kasebut, para pamilik bakal duwe akses menyang koleksi merek sing ditambahi. Grup kasebut duwe portofolio sangang merek sing béda, lan ekstensi merek sing diumumake, Radisson Individuals Retreats kanggo pasar India.

Ing pasar tartamtu ing Asia Pasifik, Grup nduweni hak kanggo ngembangake lan ngatur merek 7 Dina lan Metropolo, liwat perjanjian lisensi master individu karo afiliasi Jin Jiang. Nargetake segmen pertumbuhan kelas atas lan menengah, ing Australasia lan pasar sing dipilih ing Asia Tenggara Grup uga nduweni hak lisensi eksklusif kanggo ngembangake lan ngatur merek Golden Tulip saka Louvre Hotels Group lan hak tambahan (non-eksklusif) kanggo Kyriad lan merek Campanile. India, Indonesia lan Korea tetep ing manajemen langsung Louvre Hotels Group.

Kanthi merek anyar utawa direvitalisasi ing portofolio wiwit saka ekonomi nganti kemewahan, Radisson Hotel Group saiki bakal bisa ngatur strategi pangembangan kanggo partner karo pemilik lan investor ing saben segmen pasar lan lokasi.

Katerina Giannouka, Presiden Asia Pasifik, Radisson Hotel Group mratelakake, "Rencana kita kanggo wilayah APAC minangka salah sawijining tonggak penting ing sejarah perusahaan kita. Fokus ing tujuan paling dinamis ing Asia Pasifik lan ngenalake macem-macem opsi merek anyar bakal menehi kesempatan sing luar biasa kanggo ekspansi. Asia minangka papan kanggo akeh populasi paling gedhe ing donya lan ekonomi sing paling cepet berkembang; nalika jagad mbukak maneh, para wisatawan saka saindenging Asia bakal duwe peran penting ing pemulihan global. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo perusahaan induk, Jin Jiang International, lan kabeh mitra ing saindenging wilayah nalika kita miwiti jaman anyar sing nyenengake.

Rencana Ekspansi APAC nggambarake fase paling anyar saka strategi transformasi limang taun Radisson Hotel Group. Perusahaan kasebut wis nindakake investasi sing signifikan lan ngluncurake arsitektur merek anyar, sistem IT paling canggih lan pengalaman tamu sing luwih pribadi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...