Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News Spanyol Pariwisata News Wire Plancongan

Skal International Mid-Year Meeting Ndadekake Optimisme

ditulis dening Linda S. Hohnholz

Dewan Eksekutif Internasional lan Dewan Internasional Skal nganakake rapat pertengahan taun taunan ing Torremolinos, Spanyol lan ngrayakake Dina Skal tanggal 28 April.

Presiden SKAL World Burcin Turkkan kanthi resmi nampani dewan eksekutif lan anggota dewan internasional ing rapat-rapat individu lan ing rapat gabungan pungkasan antarane dewan lan dewan. Dheweke digabung karo presiden Dewan Internasional Julie Dabaly ing rapat-rapat agenda 3 dina ing ngendi sawetara pejabat pemerintah lokal melu ndhukung organisasi kasebut.

"Minangka organisasi, kita terus-terusan golek nganyari lan ngoptimalake awake dhewe kanggo entuk manfaat saka anggota," ujare presiden ing saindenging jagad Burcin Turkkan nalika mbahas tantangan industri ing jaman pasca pandemi.

"Bebarengan kita luwih kuwat minangka Siji."

Iki minangka motto presiden Turkkan kanggo taun iki amarga dheweke ngajak kabeh anggota lan mitra industri kerja bareng-bareng menyang pemulihan lengkap industri pariwisata.

Dina Skal uga dirayakake sajrone rapat 3 dina lan, pesen langsung dikirim ing rong zona wektu dening presiden Turkkan lan kabeh dewane bebarengan karo Dewan Internasional. Dheweke uga melu langsung liwat zoom in prayaan lan induksi anggota anyar sing dianakake ing bagean liya ing jagad nuduhake pesen persatuan.

Skal International banget nyengkuyung pariwisata global sing aman, fokus ing keuntungan - "rasa seneng, kesehatan sing apik, persahabatan, lan umur panjang." Wiwit diwiwiti ing taun 1934, Skål International wis dadi organisasi utama profesional pariwisata donya, mromosiaken pariwisata global liwat paseduluran, nyawiji kabeh sektor industri travel lan pariwisata.

Kanggo informasi luwih lengkap, please klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...