Senyawa Ganja Langka Terbukti Nyegah Infeksi Covid-19

ditulis dening editor

Essentia Scientific wis ngluncurake koleksi bahan CBDA lan CBGA sing dikenal kanggo nambani lan nyegah macem-macem kahanan kesehatan sing bisa uga kalebu Covid-19. Ekspansi kasebut amarga panaliten anyar sing diterbitake dening Journal of Natural Products, sing nemokake manawa cannabinoid tartamtu mbantu sel kanggo ngalangi virus SARS-CoV-2, kalebu varian.

Print Friendly, PDF & Email

Peneliti Universitas Negeri Oregon nemokake yen loro asam cannabinoid, CBGA lan CBDA, ngiket protein spike virus, nyegah mlebu menyang sel lan nyegah infeksi kabeh. Temuan iki penting banget amarga ana panjaluk alternatif utawa cara tambahan kanggo nglindhungi Covid-19.

Ekstrak hemp CBD lan CBG wis suwe digunakake kanggo macem-macem keuntungan kesehatan lan kesejahteraan. Senyawa asam sing kurang dikenal kaya CBDA lan CBGA luwih angel ditemokake ing pasar amarga proses intensif sing dibutuhake kanggo ngisolasi. Cara ekstraksi adhedhasar banyu sing dipatenake Essentia kanthi efektif nahan CBDA lan CBGA ing asline kanthi kemurnian nganti 99% tanpa nggunakake pelarut sing mbebayani sajrone proses kasebut.

Keuntungan saka senyawa asam hemp akeh banget. Panaliten nuduhake CBDA lan CBGA minangka pilihan perawatan sing efektif kanggo kahanan kalebu kuatir, psikosis, nyeri kronis lan mual, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar