Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Hotel & Resor News Uni Emirat Arab

Ratu Elisabeth 2 saiki dadi Hotel Accor

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Accor nambahake kapal pesiar sing misuwur ing donya, Ratu Elizabeth 2 (QE2), menyang portofolio. Njupuk operasi wiwit Mei 2022, kapal pesiar bakal ngalami upgrade lan renovasi luwih akeh sadurunge gabung karo Koleksi Hotel MGallery. Sawise diganti kanthi lengkap, Ratu Elizabeth 2 mesthi bakal dadi properti landmark kanggo merek MGallery lan Dubai sakabèhé. 

Klompok iki kerja sama karo Ports, Customs and Free Zone Corporation (PCFC) Investments LLC, salah sawijining organisasi pamaréntah ing pamaréntahan Dubai sing resmi diadegaké ing 2001, lan kalebu sawetara entitas lan panguwasa sing beroperasi ing sangisoré payung.

PCFC Investments LLC (PCFCI) minangka perusahaan ekuitas pribadi butik sing tujuan utama yaiku investasi ing perusahaan komersial lan manajemen aset. Model bisnis perusahaan fokus ing nandur modal, duwe, ngembangake lan ngatur aset real estate komersial. Strategi PCFC Investments yaiku ndarbeni lan nggedhekake portofolio komersial perusahaan nalika ngarahake pertumbuhan lan perbaikan sing terus-terusan.

"Kita bungah banget bisa kerja bareng karo Accor ing proyek iki. Kita percaya keahlian grup kasebut bakal ngunggahake QE2 menyang jaman operasi anyar" ujare Saeed Al-Bannai, CEO investasi PCFC. "Ratu Elizabeth kaya sing kita kenal wis nggawe sejarah lan kita yakin manawa Accor bakal njaga warisane nalika warisan lan ketenaran sing kuwat bakal dadi tujuan dhewe, ing ngendi para tamu lan pengunjung bisa nikmati pengalaman unik".

Dumunung ing Port Rashid Dubai, lokasi QE2 cedhak karo dalan Sheikh Zayed, nyedhiyakake sambungan sing gampang menyang saben atraksi utama sing ditawakake kutha. Bandara Internasional Dubai, Dubai Mall, Burj Khalifa, lan Pantai La Mer kabeh dumunung kurang saka 20 menit, dene Palm Jumeirah lan Mall of the Emirates mung 35 lan 29 menit. 

"Iki minangka kesempatan sing apik kanggo Accor kanggo nggedhekake jejak ing UAE kanthi ngenalake proyek unik sing nggawa macem-macem portofolio nalika ngembangake merek MGallery ing kutha kasebut," ujare Mark Willis, CEO Accor India, Timur Tengah. , Afrika & Turki.” Ora mung kita tanggung jawab kanggo hotel ngambang mung ing Dubai, nanging kita uga nyumbang rencana Dubai Urban Master 2049, kanthi tujuan kanggo peta dalan kanggo pembangunan kutha sustainable nalika nambah daya tarik kutha minangka tujuan global ".

Sawise renovasi rampung, MGallery Queen Elizabeth 2 anyar bakal duwe 447 kamar hotel, sangang toko panganan & minuman, sepuluh ruang rapat, area 5,620mXNUMX kanggo acara outdoor, enem toko ritel, lan kolam renang, lan gym.

"Kita yakin yen wis rampung, MGallery Queen Elizabeth 2 bakal dadi atraksi sing kudu dikunjungi, nuduhake critane dhewe karo para tamu nalika menehi pengalaman sing ora bisa dilalekake ing kapal", tambah Mark Willis.

Accor saiki ngoperasikake 62 properti (18,562 kunci) ing UAE kanthi 20 (5,831 tombol) properti ing pipa. 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...