Reformasi Konstitusi ing Demokrasi Multi-etnis ing Diaspora India

Diaspora India
gambar duweni saka African Diaspora Alliance
ditulis dening Dr. Kumar Mahabir

dina iki, 37% saka populasi Trinidad lan Tobago iku murni keturunan India, lan nomer rada luwih nalika individu multiracial kalebu.

Klompok ètnis paling gedhé ing Trinidad lan Tobago ya iku wong Indo-Trinidad lan Tobagonian, sing cacahé udakara 35.43% saka populasi. Akèh-akèhé wong iki minangka turunan saka buruh indentur sing teka ing Trinidad saka India ing taun 1845.

Reformasi konstitusional, utawa amandemen konstitusional, nuduhake owah-owahan kerangka hukum dhasar sing ngatur sawijining negara, biasane digarisake ing konstitusi. Iki bisa uga kalebu nambah, mbusak, utawa ngowahi pranata tartamtu kanggo adaptasi karo owah-owahan sosial, politik, utawa hukum saka wektu.

Sawetara dekade kepungkur, pamrentah ing Guyana lan Trinidad lan Tobago nyatakake niat kanggo nimbang amandemen dhasar kanggo konstitusi masing-masing. Niat kasebut saiki wis kelakon, karo loro pamrentah milih panitia penasehat kanggo tumindak janji sing wis suwe ditunggu-tunggu. Sawetara masalah sing kudu digatekake yaiku peran presiden lan Kehakiman, uga paukuman pati, perwakilan proporsional, lan aspek liyane saka sistem pemerintahan.

 Ing Trinidad lan Tobago, Perdhana Mentri wis mrentah anggota panitia penasehat kanggo ngumpulake panemu saka masyarakat babagan reformasi konstitusi lan menehi rekomendasi.

Ing demokrasi multi-etnis ing Diaspora India, reformasi konstitusi nambah kerumitan amarga sifat ras, budaya, lan agama sing maneka warna masyarakat. Asring melu navigasi dinamika kekuwatan sing rumit ing antarane kelompok etnis sing beda-beda kanggo mesthekake perwakilan sing adil sing tujuane kanggo ningkatake keragaman, kesetaraan, lan inklusi, uga kanggo ngatasi ketidakadilan sejarah tartamtu.

Ing ngisor iki minangka kutipan saka Forum Pemimpin Pikiran Pusat Budaya Indo-Karibia (ICC) sing dianakake dina Minggu, 31 Maret 2024. Shakira Mohommed, saka Trinidad, mimpin program kasebut, sing dipimpin dening Shalima Mohammed.

Papat (4) pambiwara rawuh. Topik kasebut yaiku "Reformasi Konstitusi ing Demokrasi Multi-etnis ing Diaspora India."

Jay Nair 2 | eTurboNews | eTN

JAY NAIR (Kanada/Afrika Kidul) kandha, ”Saka pengalamanku, aku menehi saran supaya sampeyan melu, melu, lan ngrungokake swara sampeyan. Yen sampeyan ora nindakake, aja sambat nalika pamrentah mlebu lan nindakake tumindak sing salah amarga bakal telat. Mrenea dhisik lan njaluk Amandemen."

Venkat Iyer | eTurboNews | eTN

DR. VENKAT IYER (Inggris/India) ujar: "Sampeyan uga bisa ngomong babagan apa sampeyan pengin sistem unicameral utawa bicameral, apa sampeyan pengin Konstitusi sing ditulis utawa ora ditulis, lan yen sampeyan duwe Konstitusi sing ditulis, kudu kaku utawa kudu fleksibel. ? Pitakonan sing luwih dhasar sing kadhangkala diajukake yaiku apa sampeyan kudu ngetutake hukum perdata utawa hukum umum. Saiki, mesthine, umume negara-negara diaspora ngetutake hukum umum amarga warisan Inggris, lan debat liyane kadhangkala yaiku babagan apa sistem kasebut kudu duwe karakter monis utawa dualisme ing babagan nrima hukum internasional.

Kusha Haracksingh | eTurboNews | eTN

DR. KUSHA HARAKSINGH (Trinidad) ngendika: "Ana masalah sapa sing nindakake nanging ora nggawe hukum, lan sapa sing napsirake hukum. Ing kene, kita duwe masalah gedhe karo konstitusi kita, amarga para pelaksana yaiku wong-wong sing bisa ditunjuk dening pemerintah sing nduweni kuwasa lan bisa uga duwe pandangan babagan carane implementasine. Sing luwih penting, ing ngendi wong India diaspora prihatin, implementasine [konstitusi], sing kadhangkala katon apik, bisa uga duwe pengaruh sing beda ing komunitas India. 

Tantangan sing ditimbulake dening panyebaran masarakat lan kabutuhan kanggo nemtokake cara distribusi sumber daya negara minangka masalah penting kanggo komunitas India dhewe. Tantangan sing ditimbulake dening panyebaran kasebut penting amarga nindakake siji perkara: nuduhake kemungkinan wong-wong diaspora minangka pembebas lan bisa, mulane, mbuwang unsur-unsur tartamtu saka warisane lan milih wong liya, lan ana uga sing wis dibuwang. .

Contone, pandangan sing paling dhasar babagan perawatan wanita, utawa pandangan sing paling dhasar babagan kasta; iki wis jettisoned, lan apa wis dianut, lan kudu terus dianut, iku kabecikan saka diaspora minangka liberators. Kanthi cara iki, prekara-prekara anyar bisa ditindakake, wates-wates anyar kasedhiya kanggo dilewati, lan pira sing bakal dilewati mesthi bakal katon ing wektu sing suwe.

Nizam Muhammad | eTurboNews | eTN

NIZAM MOHAMMED (Trinidad) ujar: "Sing nyesel babagan kabeh kahanan iki yaiku populasi umume - aku ngerti manawa wong ing dalan - ora bisa nulis konstitusi. Iki mbutuhake wong sing duwe kawruh teknis kanggo ngrancang lan nindakake dokumen kasebut, nanging kita kayane ora bisa ... minangka negara sing wis metu saka kolonialisme lan merdika ... kita katon ora bisa ngerti pentinge dokumen dhasar kayata konstitusi. , lan iku sing ngganggu aku banget.

Iki minangka prekara sing kudu dakkarepake, yaiku, apa sing kudu ditindakake supaya wong-wong kita kasengsem ing bisnis pamrentahan lan perkara-perkara sing ngidini nguatake praktik demokrasi lan prinsip demokrasi.

About penulis

Dr. Kumar Mahabir

Dr Mahabir minangka ahli antropologi lan Direktur rapat umum ZOOM sing dianakake saben dina Minggu.

Dr. Kumar Mahabir, San Juan, Trinidad lan Tobago, Karibia.
Ponsel: (868) 756-4961 E-mail: [email dilindhungi]

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...