RegioJet Nyambung Praha kanggo Chop ing Ukraina

RegioJet Mateni Sepur Praha-Kroasia, Ngembangake menyang Ukraina
RegioJet liwat Minggu Kroasia
ditulis dening Binayak Karki

Ekspansi iki minangka bagéan saka inisiatif strategis RegioJet, kanthi introduksi baris kapindho menyang Ukraina liwat Slowakia menyang Chop.

Ing pamindhahan landmark, ing Czech operator sepur RegioJet kasil nindakake trip perdana ing rute Prague-Chop, nandhani ekspansi signifikan layanan menyang Ukraine.

Miturut layanan pers operator sepur, sepur sewengi mangkat saka Prague karo 120 penumpang lan teka tepat ing stasiun Chop ing 10:35 wektu Kyiv dina Kamis.

Ekspansi iki minangka bagéan saka inisiatif strategis RegioJet, kanthi introduksi jalur kapindho menyang Ukraina liwat Slowakia menyang Chop, nglengkapi rute sing ana liwat kutha Przemysl ing Polandia.

Rute sing mentas diluncurake kalebu telung gerbong sing nawakake total 140 kursi, beroperasi minangka bagéan saka sepur Prague-Kosice. Rega tiket mulai saka EUR 18.9 nganti EUR 67.9, kalebu panganan, kanggo macem-macem penumpang.

Sepur wengi Prague-Chop mangkat saka Praha, Republik Ceko, jam 21:52, banjur mandheg ing Kosice, Slovakia, jam 06:38, sadurunge tekan Chop jam 10:35. Ing perjalanan mundur, sepur mangkat Chop jam 17:35, Kosice jam 21:37, lan tekan Praha jam 05:46 dina candhake.

Selaras karo perkembangan iki, JSC Ukrzaliznytsia disetel kanggo ngenalake sepur transfer khusus, nomer 345/346, sing nyambungake Chernivtsi, Chop, lan Uzhgorod karo rute internasional anyar Prague-Chop.

Sepur transfer, mangkat saka Chernivtsi saben dina jam 05:30, bakal mandheg ing stasiun utama kalebu Ivano-Frankivsk, Stryi, lan Mukachevo, nggampangake perjalanan sing lancar kanggo penumpang. Layanan kasebut bakal rampung ing Uzhgorod jam 17:20.

Ing arah kuwalik, sepur mangkat saka Uzhgorod jam 11:05, mandheg ing Chop, Mukachevo, Stryi, lan Ivano-Frankivsk sadurunge tekan Chernivtsi jam 21:32.

Gawan stasiun kayata Batevo, Karpaty, Svaliava, lan Volovets luwih nambah aksesibilitas lan konektivitas ing sadawane rute, njanjeni tambah penak kanggo lelungan ing saindhenging wilayah.

About penulis

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...