Kabar Kawat

Relief Gatal Alergi Mripat Anyar ing Menit sing Tahan 16 Jam

ditulis dening editor

Allergan, perusahaan AbbVie, dina iki ngumumake yen LASTACAFT® (solusi ophthalmic alcaftadine 0.25%) saiki kasedhiya tanpa resep kanggo kira-kira 40% wong Amerika1 sing ngalami alergi okular. Kaya sing dituduhake ing studi klinis, siji tetes LASTACAFT bisa digunakake sajrone telung menit kanggo nyuda gatal, alergi mata sing tahan nganti 16 jam. (OTC), formulasi kekuatan resep asli sing dipatenake saka LASTACAFT saiki kasedhiya online lan ing toko eceran sing didol tetes mata OTC.

"Alergi musiman lan taun-taun mengaruhi mayuta-yuta wong Amerika, saka bocah cilik nganti diwasa, lan kita seneng yen LASTACAFT saiki kasedhiya tanpa resep minangka pilihan sing aman lan efektif kanggo ngilangi mata gatal sing disebabake dening alergi sajrone sawetara menit," ujare Jag Dosanjh. , presiden, neurosains AS lan perawatan mata ing AbbVie. "Saklar over-the-counter LASTACAFT minangka conto komitmen kita kanggo nyedhiyakake produk perawatan mata sing berkualitas lan ngembangake portofolio tetes mata ritel, sing uga kalebu kulawarga produk REFRESH sing unggul kanggo ngilangi mata sing garing lan iritasi."

Alergen ing njaba ruangan, kayata serbuk sari saka suket, wit, lan suket, lan alergen njero ruangan kalebu bulu kewan, bisa nyebabake mata gatal. LASTACAFT minangka obat tetes mata antihistamin sing ngilangake mata gatal amarga serbuk sari, ragweed, suket, rambut kewan, lan bulu kanggo umur loro lan luwih.

"Pemicu alergi mata umum ana ing endi wae lan bisa dadi musiman uga musiman kanthi mripat dadi target sing gampang amarga katon lan sensitif," ujare optometrist Rachael Wruble, Fellow saka American Academy of Optometry lan Presiden Past Langsung saka North Carolina Optometrik Society. "Nalika akeh sing nandhang alergi nggunakake obat-obatan lisan kanggo ngatur gejala alergi irung, LASTACAFT diselehake langsung ing mripat kanggo mblokir histamin sing miwiti gatal okular supaya cepet nenangake respon alergi lan menehi relief sedina muput saka mata gatal. Aku bungah yen tetes kekuwatan resep iki saiki bisa diakses tanpa resep kanggo wong sing nandhang gatal lan alergi mata.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...