Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality India News Pariwisata News Wire Plancongan

Relief gedhe kanggo Operator Tur India babagan Penarikan Pajak

Gambar duweni Murtaza Ali saka Pixabay
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

The Asosiasi Operator Tur India (IATO) ngucapake matur nuwun sing tulus marang Pamrentah India amarga wis mbatalake Koleksi Sumber Pajak (TCS) babagan adol paket wisata ing luar negeri kanggo turis manca sing menehi buku wisata liwat operator tur sing ana ing India.

Miturut Pak Rajiv Mehra, Presiden Asosiasi Operator Tur India: "Keputusan iki minangka relief gedhe kanggo kabeh travel lan Pariwisata fraternity amarga ora logis kanggo ngumpulake pajak kanthi sumber saka Operator Wisata Asing / Wisatawan Asing amarga dudu warga India. Dheweke ora duwe kertu PAN India utawa mbayar pajak penghasilan lan mula ora tanggung jawab marang Undang-undang Pajak Pendapatan India. Mulane, ora ana ruang kanggo wong-wong mau kanggo mbayar maneh saka Retribusi TCS. Wong-wong iki kena pajak ing negara asale. Mulane, pranata TCS ora kudu ditrapake kanggo wong / perusahaan sing manggon ing India / dumunung ing njaba India.

Koleksi Pajak Sumber yaiku pajak sing kudu dibayar dening penjual, nanging dikumpulake saka panuku.

"Asosiasi nyekel manawa yen TCS diklumpukake saka para panuku non-penduduk kayata FTO, warga negara asing / turis, Operator Tur India bakal kelangan bisnis amarga para panuku non-penduduk bakal langsung nyedhaki operator tur sing adhedhasar ing Nepal, Bhutan. , Sri Lanka, Maladewa etc. Asosiasi banget dianjurake sing pranata TCS kudu dibenakake supaya ora ditrapake kanggo Advertisement paket wisata jaban rangkah kanggo non-penduduk kelas panuku / FTO kanggo paket njaba wilayah India.

"Perkara iki uga ditindakake kanthi pribadi karo Menteri Keuangan Nyonya Nirmala Sitharaman nalika ketemu dheweke ing kantore tanggal 16 Juli 2021, bebarengan karo masalah liyane, lan Menteri Keuangan sing Mulia ngerti sudut pandang kita lan njamin supaya bisa ndeleng. perkara iki kanthi positif. Kamentrian Pariwisata uga ndhukung kita lan njupuk karo Departemen Keuangan banget.

"Kita matur nuwun marang Menteri Keuangan, Menteri Keuangan lan Menteri Pariwisata amarga ngerti sudut pandang kita lan narik Koleksi Pajak ing Sumber (TCS) babagan adol paket wisata luar negeri kanggo turis manca sing dipesen liwat operator tur sing ana ing India."

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

Share to...