Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Penerbangan nonstop Reno-Tahoe kanggo Boise ing aha!

Penerbangan anyar saka Reno-Tahoe kanggo Boise ing aha!
Penerbangan anyar saka Reno-Tahoe kanggo Boise ing aha!
ditulis dening Harry Johnson

Penambahan Boise bakal nambah jumlah kutha sing dilayani kanthi penerbangan nonstop saka pangkalan asal aha! ing Bandara Internasional Reno-Tahoe dadi 11.

aha!, didhukung dening veteran ExpressJet Airlines, dina iki ngumumake yen bakal miwiti layanan nonstop antarane Reno lan Boise, Idaho tanggal 31 Agustus 2022 - nyambungake Kutha Wit-witan Idaho lan Kutha Cilik Paling gedhe kanthi rute sing trep lan ora mandheg.

"Iki wis dadi rute nomer siji sing dijaluk penumpang udhara wiwit diluncurake aha! Oktober kepungkur," ujare Tim Sieber, kepala ExpressJet aha! unit bisnis. "Kita seneng nambah Boise menyang dhaptar pasar sing saya tambah akeh sing dilayani kanthi penerbangan nonstop sing trep kanggo kabeh kasenengan lan nyenengake sing ditawakake wilayah Reno Tahoe."

ah! bakal mabur menyang Bandara Boise (BOI) kaping telu saben minggu kanthi 50 kursi Embraer ERJ145 jet regional. Penambahan Boise teka sawise rute Idaho Falls sing bubar diumumake, sing diwiwiti tanggal 15 Agustus, lan bakal nambah jumlah kutha sing dilayani dening penerbangan nonstop saka pangkalan aha! ing Bandara Internasional Reno-Tahoe dadi 11.

"Kita seneng banget nampani aha! menyang Boise," ujare Rebecca Hupp, Direktur Bandara Boise. "Layanan nonstop menyang Reno minangka rute sing dikarepake komunitas, lan kita seneng banget! mlebu pasar kanggo njawab telpon kasebut."

Lelungan bisa ngganti drive nem jam utawa layover nglarani kanthi cepet 80 menit penerbangan nonstop, ninggalake liyane wektu kanggo petualangan lan istirahat.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Sambungake Boise lan Lembah Treasure sing luwih gedhe menyang wilayah Reno Tahoe bakal duwe pengaruh positif kanggo wilayah kita" ujare Walikota Boise Lauren McLean. "Apa tegese trip sing luwih gampang kanggo ndhukung tim kita ing game Mountain West, penerbangan cepet kanggo lelungan bisnis, utawa akses gampang menyang kanca lan kulawarga ing wilayah Reno-Aku yakin layanan nonstop kanggo Reno cocog karo kabutuhan kita. masyarakat.”

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...