Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan France Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Eden Rock Villa Rental ngumumake kemitraan karo Villa Embrace

gambar duweni saka Villa Embrace

Merek hotel Prancis-Karibia sing apik, Eden Rock Villa Rental, ngumumake VILLA EMBRACE minangka tambahan paling anyar ing portofolio rental sing misuwur.

Akomodasi paling mewah ing koleksi St. Barths.

Kemitraan khusus iki minangka sing pisanan, menehi layanan eksklusif lan akses lengkap menyang Eden Rock Villa Rental kalebu nganti rong butler ultra-luxe, koki, concierge full-time, housekeepers, lan layanan turn-down sore.

Klien Villa Embrace bakal duwe akses VIP menyang fasilitas hotel kayata reservasi prioritas ing Eden Rock - St Barths Spa, restoran, Sand Bar, lan Beach Bar, uga akses menyang loungers pantai sing nyaman lan payung sing ana ing pesisir pasir putih. St Jean Bay iki Caribbean permata.

Nalika akses menyang fasilitas Eden Rock - St. Barths kasedhiya kanggo kabeh 150 properti ing koleksi kasebut, Villa Embrace minangka sing pertama nyedhiyakake staf Eden Rock Villa ing situs kasebut kanggo tamu sing pesen liwat agen perjalanan global, operator tur utawa langsung karo Villa. ngrangkul.

"We are seneng nampani vila kaliber iki kanggo portofolio kita, mbantu nemtokake kategori paling dhuwur saka akomodasi kanggo bisnis Eden Rock Villa Rental lan ing pulo,"Says Anne Dentel, Presiden Eden Rock Villa Rental.

"Villa Embrace ngemot prasetya kita kanggo keunggulan ing desain lan layanan sing apik lan apik, nalika njupuk menyang tingkat sabanjure."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Eden Rock Villa Rental pengalaman nampa upgrade kacathet karo tambahan iki."

Minangka salah siji Villas paling gedhe ing pulo, expansive papat tingkat, masterpiece arsitektur kontemporer wis anchored ing desain dhuwur, seni lan layanan unsurpassed. Lima suite vila kasebut ngakses rong kolam tanpa wates, salah sijine sing paling gedhe ing pulo kasebut, nganti udakara udakara 100 kaki. Miwiti $ 21,429 saben wengi, saben suite nawakake teras sing dilengkapi pribadi kanthi padusan udan ruangan, utawa bak rendaman Jepang ruangan, bebarengan karo Hammam.

Properti kasebut nduweni lift kaca papat-crita ing pulo kasebut, grojogan pribadi lan tembok ijo sing urip, siji-sijine garasi parkir lemah pribadi sing bisa nampung nganti 10 kendaraan, 20 karya seni langka kalebu potongan Andy Warhol lan Roy Lichtenstein, koleksi anggur sing nyengsemaken, bebarengan karo gym kanthi dilengkapi, spa ruangan, kamar film lan kamar game.

"We are diajeni dadi bagéan saka Eden Rock - St. Barths' budaya apik,"Says Marty Weinberg, kang kulawarga ndarbeni Villa Embrace. "Kemitraan istimewa iki njamin para tamu sing dihargai bisa nemu sing paling apik sing ditawakake pulo sing misuwur iki."

Booking Villa Embrace saiki kasedhiya. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo nggawe riko leladen villaembrace.com or edenrockvillarental.com

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...