Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Indonesia Warta cepet

Resor Pantai paling apik ing Bali

Dumunung ing pantai murni Nusa Dua sing eksklusif, kanthi pemandangan segara biru sing ora ana alangan, temokake pengalaman sing unik lan khusus ing alamat sing paling apik ing Bali. The St. Regis Bali Resort bubar diakoni minangka # 9 Best Beach Resort lan # 1 Best Hotel Spa ing Indonesia dening Travel+Leisure Asia Tenggara – Asia's Best Awards, nawakake 1 Suite lan Vila karo dekorasi Bali kontemporer, kabeh nyedhiyakake Layanan Butler St. Regis.

Suite St. Regis

Kas ing comfort ing 92 sqm siji-kamar turu Suite St Regis karo kamar urip wiyar lan lumaku ing lemari klambi.

Suite Pemandangan Laut 

Saliyane fitur St Regis Suite, nyilem menyang tampilan kepileh saka Samudra Hindia saka loteng pribadi.

Suite Orchid 

Seneng angin Bali nalika santai ing 237 sqm siji-kamar turu Orchid Suite pergola expansive Teras kang. Kamar turu sing elegan, ruang tamu sing proporsi kanthi proporsi, lan kamar mandi sing mewah.

Suite Kolam Regis St

Suite siji-kamar turu 189 sqm sing sampurna kanggo para penyayang ruangan kanthi jacuzzi sing santai lan kolam renang pribadi kanthi taman lan teras sing jembar sing dilengkapi gazebo kanggo nikmati angin.

Suite Grand Astor 

Suite loro-kamar turu quintessential 518 sqm karo views ambegan-njupuk dumunung ing lantai ndhuwur resort karo views segara. Dihiasi karo gaya mewah, dobel dobel, lan bathtub mandiri sing gedhe banget, kanthi ruang tamu sing wiyar karo piano, sinau sing akeh, pawon, kamar butler, uga kolam renang tanpa wates karo Jacuzzi.

Apa iku bakal piknik Sunrise Quintessential ing pantai, Evening Outdoor Cinema utawa pengalaman dining eksklusif. Regis Bali Resort wis darmabakti kanggo nyediakake aktivitas selaras kanggo larang regane "wektu kita" karo kulawarga lan kanca-kanca. Rayakan momen sing luar biasa iki karo wong sing ditresnani kanggo nggawe kenangan sing bakal langgeng.

Pilih paket Eat, Earn & Enjoy, kalebu: 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...