Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Auberge Resorts mbukak Halehouse Spa ing Stanly Ranch

gambar duweni saka aubergeresorts

TLEE Spas collaboration karo Auberge Resorts Koleksi nggawe spa lan Kamping senyawa pusaté ing konsep bathhouse purifying.

Digawe kanthi kolaborasi karo TLEE Spas + Wellness

Halehouse nggabungake tradhisi lan inovasi ing pengalaman dinamis sing nggabungake perawatan tangan lan komponen sing diarahake dhewe.

TLEE Spa + Wellness, perusahaan pangembangan spa sing diakoni sacara global kanthi pendekatan desain sing cerdas, didhukung keramahan, diajeni bisa kolaborasi karo Auberge Resorts Collection ing Halehouse Spa sing mentas diluncurake ing Stanly Ranch, Auberge Resorts Collection, resort kesehatan sing sregep ngembangake semangat komunitas ing ranch kerja sajarah ing Napa Valley. Dumunung ing 712 hektar kebon anggur lan tanah ranch lan nampilake desain elegan dening Overland Partners lan CCID, tujuan kesehatan generasi anyar njupuk inspirasi saka lokasi sing apik ing jantung California's negara anggur lan nuwuhake rasa sambungan lan komunitas liwat macem-macem pengalaman lan fasilitas sing melu kabeh raos.

Disusun dening TLEE Spas lan luwih dikembangake lan dilakokno dening Auberge Resorts Collection, Halehouse Spa ing Stanly Ranch, Auberge Resorts Collection minangka tujuan kesehatan sing berorientasi asil kanggo konsumen kesehatan modern. Kanggo nggawe aran seger lan kontemporer cocok, TLEE Spas + Wellness, sing makarya karo Auberge Resorts sadurunge ing multi-penghargaan-menang Spa Solage ing Calistoga, kolaborasi karo Overland Partners lan CCID ing konsep lan planning kanggo spa anyar lan kurban Kamping.

"Apa unik saka Halehouse, liyane saka setelan strikingly ayu, punika Springhouse Circuit ing jantung spa, konsep sing nyampur layanan tekone lan komponen do-it-yourself kanggo nggawe pengalaman bathhouse inovatif karo corak California Utara," ngandika Presiden lan Pendhiri saka TLEE Spas, Tracy Lee.

"Iku bosok ing alam lan sipate sosial ing sensibilitas: nyengkuyung sambungan sing migunani, istirahat, pemulihan, ing konteks kesenengan lan perayaan."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dumunung ing inti spa, Sirkuit Springhouse minangka seri pengalaman kontras panas lan kadhemen lan paningkatan teknologi, digunakake minangka primer pra-perawatan utawa pemulihan pasca-latihan, kanggo ngaktifake proses penyembuhan alami awak. Inspirasi dening budaya bathhouse Nordic, sirkuit pemurnian campuran siram termal karo dinamis sosial sing weaves kaendahan alam saka properti menyang pengalaman. Perjalanan spa kanthi mandiri diwiwiti ing wilayah komunal sing dirancang kanggo ngunggahake suhu awak, diterusake kanthi terapi inhalasi panas, adhem, uap, lan uyah kanggo ngoptimalake kinerja fisik lan ningkatake kesehatan.

Semangat seger, convivial ing Resor Kamping dibayangke ing turah mbrawah saka papan sosial dumunung ing antarane pondokan, kamar tamu, Villas, lan omah-omahé kebon anggur: geni ruangan sing ngajak tamu kanggo linger, macem-macem blumbang lan spa panas disetel ing lembah lavender dhewe, telung restoran ing situs, lan Halehouse Wellbeing Center. Dumunung ing ndhuwur bukit ing jejere patung tanpa wates dening Gordon Huether, pusat kesehatan multi-venue diapit kolam spa sing apik banget kanthi pemandangan sing paling nggumunake ing properti kasebut. Kanggo mbantu para tamu mudhun menyang kahanan sing luwih eling, spa kasebut nggunakake spesialis kesehatan, profesional medis, lan ahli olahraga saka sak ndonya kanggo ngatur program individu sing nggabungake nutrisi, hidrasi, turu, gerakan, lan perawatan sing ditargetake kanggo mulihake awak. tandha fisiologis lan keseimbangan pikiran lan roh.

Tamu uga bisa Book Hyperbaric Oxygen Chamber ing spa, uga nerusake lelampahan pemurnian ing tepidarium, ngiring dening bodywork restoratif utawa skincare selaras karo produk Biologique Recherche. Fieldhouse, studio gerakan pusat lan klub fitness kinerja puncak, nawakake teknologi lan fasilitas paling canggih. Ing kene, para tamu bisa milih saka macem-macem kelas gerakan saben dina, ngalami penilaian kebugaran, lan nampa latihan fungsional lan latihan kinerja saka praktisi kelas donya.

Kanthi Halehouse, tim TLEE Spas nggawe ekosistem lengkap ing ngendi para tamu bisa nggayuh tujuan kesehatan lan staf bisa ngrampungake misi kanggo nambani lan menehi inspirasi kanggo owah-owahan positif, menehi perspektif sing langgeng lan seger kanggo spa.

Babagan TLEE Spas + Wellness

TLEE Spas + Wellness ndadekke tingkat unparalleled passion, profesionalisme, lan adaptasi kanggo nggawe spas ngédap lan pengalaman Wellness. Dheweke nyedhaki saben proyek kanthi mripat sing seger, golek cara kanggo ngunggahake bar lan mbedakake, kanthi rekor sukses sing wis kabukten liwat koleksi proyek sing menang penghargaan, klien sing cerdas, lan merek terkemuka. Kanggo informasi luwih lengkap babagan TLEE Spas, riko tleespas.com.

Babagan Stanly Ranch, Auberge Resorts Koleksi 

Stanly Ranch, Auberge Resorts Koleksi punika resort Napa generasi anyar, nggawa kandel, energi dinamis lan nggawe panggonan unrivaled lan masyarakat dhewe. Dumunung ing luwih saka 700 hektar kebon anggur lan lahan pertanian ing sisih kidul wilayah ngembang anggur Napa Valley kanthi akses menyang Napa lan Sonoma, resort kasebut bakal kalebu 135 pondokan lan kamar tamu, sing nampilake teras ruangan kanthi bolongan geni lan pemandangan Mayacamas. gunungan. Stanly Ranch nawakake kesempatan kepemilikan langka sing kalebu koleksi winates Omah Kebon Anggur 3-6 kamar turu lan Villa 2 kamar turu sing dilengkapi. Resor bakal nampilake Halehouse, spa Auberge sing nawakake perawatan sing ditargetake lan disengojo sing mbantu sampeyan nggayuh potensial lengkap, telung papan panedhaan unik kalebu Bear, sing menehi penghormatan marang para petani lan produsen lokal, lan tampilan ing mburi layar ing negara anggur karo sawetara unik saka petualangan agawé lan pengalaman immersive. Kanthi 100 taun sejarah Napa Valley, Stanly Ranch, Auberge Resorts Collection ngalami évolusi saka peternakan sing makarya dadi tujuan kemewahan sing wis bosok, njupuk kemewahan budaya lan budidaya sing sembrono lan jujur. Stanly Ranch, Auberge Resorts Collection minangka proyek sing dikembangake dening Nichols Partnership lan Selby Development Group.

About Auberge Resorts Koleksi

Koleksi Auberge Resorts minangka portofolio hotel, resort, omah lan klub pribadi sing luar biasa. Nalika saben properti unik, kabeh nuduhake pendekatan sing digawe kanggo kemewahan lan nggawe jiwa lokal urip liwat desain sing nggumunake, masakan sing luar biasa, spa inovatif, lan layanan sing apik nanging ora ngganggu. Kanthi 22 hotel lan resort sing unik, Auberge ngajak para tamu kanggo nggawe crita sing ora bisa dilalekake ing sawetara tujuan sing paling disenengi ing donya.

Kanggo informasi luwih lengkap: aubergeresorts.com
Sambungake karo Auberge Resorts Koleksi ing Facebook Twitter lan Instagram @AubergeResorts lan #AlwaysAuberge

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...