Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Tujuan Investment News Lelungan Rel Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lingkaran rel gurun pertama ing donya ngubengi gurun paling gedhe ing China rampung

Lingkaran rel gurun pertama ing donya ngubengi gurun paling gedhe ing China rampung
Lingkaran rel gurun pertama ing donya ngubengi gurun paling gedhe ing China rampung
ditulis dening Harry Johnson

Jalur sepur anyar 2,712 km (1,685 mi) ngubengi gurun Taklimakan China diresmikake dina iki.

Rampung jalur rel anyar bakal ngidini sepur kanggo ngubengi ara-ara samun kanggo pisanan.

Mbukak ril sepur mungkasi ora kasedhiya layanan sepur ing limang kabupaten lan kutha-kutha tartamtu ing Xinjiang kidul lan nyepetake wektu lelungan kanggo warga lokal.

Loop, proyek sepur nasional sing penting, ngubengi gurun paling gedhe ing China, lan ngubungake kutha-kutha utama kalebu Aksu, Kashgar, Hotan lan Korla ing rute kasebut.

Jalur ril ngliwati pinggir kidul Gurun Taklimakan, lan badai pasir ing wilayah iki dadi ancaman serius kanggo ril. Mula, program anti-desertifikasi ditindakake bebarengan karo pambangunan ril.

Miturut China Railway, limang jembatan kanthi total dawane 49.7 km ngunggahake ril kasebut kanggo nglindhungi saka badai pasir.

Uga, total 50 yuta meter persegi kothak suket wis dipasang lan 13 yuta wit wis ditandur.

Penghalang ijo saka semak lan wit ora mung njamin dalan sing aman saka sepur nanging uga mbantu ningkatake sistem ekologi lokal.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...