Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Tujuan gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Pernyataan Pers Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA

Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes entuk bedane 5-Diamond

Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes entuk bedane 5-Diamond
Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes entuk bedane 5-Diamond
ditulis dening Harry Johnson

The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes minangka salah sawijining telung hotel ing Amerika Utara sing ditambahake ing daftar bergengsi ing taun 2022.

Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes dumunung ing Florida Tengah seneng mbewarakke sing hotel wis ngrambah ngadeg elit minangka Five Diamond ditetepake property dening Program AAA Diamond.

Kanthi bedane iki, Ritz-Carlton Orlando sing bubar direnovasi, Grande Lakes dadi salah siji saka mung telung hotel ing Amerika Utara sing ditambahake ing dhaptar ing 2022, lan siji saka mung loro ing wilayah Florida Tengah sing tau kalebu.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...