Pariwisata Romania menyang Dubai mundhak 24 persen

0a1a-222
0a1a-222
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen Pariwisata lan Pemasaran Dagang Dubai (Pariwisata Dubai) wis nglaporake peningkatan volume turisme saka Romania kanthi sambutan, 29,670 pengunjung sewengi ing telung wulan pertama taun 2019. Nganggo kenaikan 24 persen saben taun yen dibandhingake karo sing padha ing taun 2018, emirat lan portofolio atraksi sing beda-beda wis ngalami minat terus-terusan lan kenaikan jumlah pawai Romania sing milih Dubai minangka tujuan sing dipilih.

Didhukung karo upaya Pariwisata Dubai kanggo nggawe pengalaman sing ditarget lan disesuaikan kanggo turis Rumania, emirat kasebut nggawe tujuan minangka 'wajib dikunjungi' kanthi nawakake macem-macem atraksi unik lan apik kanggo target target. Kanthi strategi pasar sing berkembang sing cocog karo profil turis Rumania, departemen kasebut nggunakake pendekatan khusus pasar khusus kanthi aktivasi strategis sing ditargetake, kampanye pemasaran lan kemitraan perdagangan lan bisnis sing terus-terusan karo para pemain industri utama, njaga kutha pikiran kanggo lelungan iki.

Mbangun komitmen kutha kanggo njamin aksesibilitas pasar utama, Dubai mung jarak perjalanan sing adoh saka Bucharest, lan entuk manfaat saka rong penerbangan langsung saben dina antarane Dubai lan ibukutha kanthi flydubai. Penerbangan langsung liyane antara Dubai lan Bukares uga Cluj-Napoca kasedhiya ing maskapai Hongaria WizzAir.

Issam Kazim, CEO saka Dubai Pariwisata & Pemasaran Dagang (DCTCM), ujar, "Kita wis ndeleng momentum sing kuat saka pengunjung Romania minangka salah sawijining pasar sumber utama sing berkembang, kanthi pertumbuhan digit kaping pindho ing wayah wengi sajrone kuartal pertama taun Wutah iki minangka bukti saka pendekatan khusus pasar sing digunakake lan daya tarik macem-macem atraksi lan pengalaman Dubai sing cocog karo kabeh umur. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Kepala editor Tugas yaiku Oleg Siziakov