Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Malaysia News wong Pernyataan Pers Qatar Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Loro penerbangan saben dina saka Kuala Lumpur menyang Doha ing Malaysia Airlines saiki

Loro penerbangan saben dina saka Kuala Lumpur menyang Doha ing Malaysia Airlines saiki
Loro penerbangan saben dina saka Kuala Lumpur menyang Doha ing Malaysia Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Kemitraan strategis Malaysia Airlines lan Qatar Airways nawakake pelanggan luwih akeh pilihan liwat hub utama ing KUL lan DOH

Maskapai Malaysia Airlines tikel kaping pindho ing antarane Kuala Lumpur lan Doha kanthi penerbangan nonstop saben dina kaping pindho wiwit 10 Agustus 2022, kanggo nanggepi panjaluk penumpang sing dhuwur ing rute iki.

Layanan tambahan saben dina bakal mangkat saka Kuala Lumpur jam 2:55 liwat MH164 lan saka Doha jam 8:05 liwat MH165. Iki minangka tambahan kanggo layanan saben dina MH160 mangkat saka Kuala Lumpur jam 9:20 lan MH161 mangkat saka Doha jam 1:30 esuk, nggawa jumlah Malaysia Airlines penerbangan menyang Doha nganti 14 penerbangan saben minggu.

Penerbangan kaping pindho saben dina bakal dilakokno dening pesawat A330-300 kanthi 27 kursi paling canggih ing Kelas Bisnis, 16 kursi ing Ekonomi kanthi ruang kaki ekstra, lan 247 kursi ing Kelas Ekonomi. Layanan saben dina tambahan bakal dibukak kanggo didol wiwit 25 Juli lan bakal kalebu codeshare Qatar Airways ing loro arah.

Layanan tambahan iki nguatake Malaysia Airlines lan Qatar Airways' kemitraan strategis, ngidini penumpang lelungan menyang luwih saka 96 tujuan codeshare lan nikmati konektivitas sing lancar lan paling trep, liwat hub utama mitra ing Kuala Lumpur lan Doha. Wektu tekan lan budhal penerbangan kaping pindho saben dina Malaysia Airlines nawakake pelanggan akses lengkap menyang jaringan Qatar Airways sing ora ana tandhingane menyang Timur Tengah, Eropa, Afrika lan AS liwat bandara paling apik ing donya, Bandara Internasional Hamad. Nalika bebarengan mbangun konektivitas sing sampurna menyang jaringan Malaysia Airlines menyang negara ing Malaysia, uga Asia Tenggara, Asia Lor lan uga menyang Australasia.

Kepala Eksekutif Grup Malaysia Airlines, Kapten Izham Ismail, ujar: "Kita seneng nambah frekuensi menyang Doha, sawise sukses layanan saben dina ing Mei. Kita ngerti pentinge kolaborasi karo mitra kayata Qatar Airways, luwih-luwih karo permintaan lelungan sing saya tambah cepet kanggo rute iki sawise ngilangi watesan wates.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Kanthi tikel kaping pindho layanan menyang Doha lan penerbangan codeshare ing Qatar Airways, kita bakal bisa nggedhekake penawaran Hospitality Malaysia menyang basis pelanggan sing luwih jembar. Kajaba iku, kolaborasi strategis paling anyar karo Qatar Airways bakal ngidini Malaysia Airlines entuk kapasitas penumpang luwih saka 70% saka tingkat pra-pandemi ing pungkasan taun. Minangka maskapai nasional, kita bakal terus-terusan nduwe peran penting kanggo nggampangake perjalanan sing aman liwat inisiatif #FlyConfidently kanggo para penumpang lelungan kanthi tentrem atine.

Kepala Eksekutif Qatar Airways Group, Yang Mulia Akbar Al Baker, ngandika: "Kita seneng banget karo wutah cepet saka aliansi strategis karo Malaysia Airlines lan nampani keputusan partner kanggo nambah penerbangan non-stop saben dina kaping pindho menyang Doha, mung sawetara minggu sawise wiwitan operasi antarane Kuala Lumpur lan Doha. Iki minangka conto sing nyengsemake babagan carane maskapai partner bisa entuk manfaat kanthi cepet saka nggarap Qatar Airways, ing babagan jaringan rute global sing saya tambah akeh lan layanan sing ora ana tandhingane ing udhara lan ing lapangan ing bandara sing menang penghargaan, Bandara Internasional Hamad ( HIA).

Kita duwe komitmen kanggo ngembangake kerjasama strategis karo Malaysia Airlines lan bareng-bareng ngembangake Bandara Internasional Kuala Lumpur, KLIA, minangka hub utama ing wilayah Asia Kidul-Wétan amarga ana rebound sing kuat ing panjaluk perjalanan udara global.

Liwat kemitraan strategis, loro mitra bakal luwih nguatake hubungan lan arus lalu lintas, lan nambah pariwisata ing negara loro kasebut. Pelanggan ing loro maskapai uga bakal entuk manfaat saka gampang tiket siji, layanan check-in, boarding, lan operasi mriksa bagasi, keuntungan frequent flyer, lan akses menyang lounge kelas donya nalika lelungan.

Kemitraan strategis Malaysia Airlines lan Qatar Airways berkembang sacara progresif wiwit taun 2001 lan wis ngembangake kemitraan kolaboratif kanthi signifikan kanthi penandatanganan Memorandum of Understanding ing Februari 2022. Bebarengan nggunakake kekuwatan jaringan saben liyane lan nyedhiyakake akses sing kuat kanggo penumpang kanggo lelungan menyang tujuan anyar ngluwihi tujuane. jaringan individu, lan pungkasanipun mimpin Asia Pasifik Travel.



Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...