Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Barbados Brazil negara | wilayah Rapat (MICE) News Pariwisata transportasi

Rum, Barbados, lan Brazil ing World Travel Market Latin America

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sapa sing wis siap ngowahi pariwisata? Barbados wis siyap ing wektu sing wis rampung Pasar Wisata Donya ing Sao Paulo, Brazil

"We are serius babagan njupuk langkah sing perlu kanggo capitalize ing airlift langsung kita antarane Barbados lan Panama City" minangka pesen ing WTM dening delegasi Barbados.

Kanthi basis Panama COPA Airlines nyambungake Barbados karo Amérika Tengah lan Kidul lan liyane saka jaringan global Star Alliance, Horizons anyar mbukak munggah kanggo Republik Karibia mentas kawangun iki.

Kita duwe komitmen kanggo mesthekake yen tujuan kita wis siyap kanggo nampani warga Amerika Latin kanthi njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyiapake sukses ing pasar iki, ujare Jens Thraenhart, CEO saka Pariwisata Barbados.

Barbados uga diwakili ing Brasil! Duta Besar Barbados kanggo Brasil, Tonika Sealy-Thompson, gabung karo delegasi kasebut kanggo menehi dhukungan saka Kementerian Luar Negeri lan upaya dening Kementerian Pariwisata kanggo promosi Barbados kanthi efektif ing Amerika Latin.

Duta Besar Sealy-Thompson adhedhasar ing Brasilia lan negesake pentinge Barbados diwakili ing Brasil, kanthi nyebutake hubungan sejarah sing kuat antarane rong negara kasebut.

Delegasi Barbados dipimpin déning Sen. Menteri Hon Lisa Cummins.

Delegasi Barbados ing World Travel Market Latin America

Delegasi Barbados ing WTM Amerika Latin kalebu:


– Sen. Lisa Cummins, Menteri Pariwisata lan Transportasi Internasional
- Donna Cadogan, Sekretaris Tetap ing Kementerian Pariwisata lan Transportasi Internasional
– Shelly Williams, Ketua Dewan Direksi BTMI
- Jens Thraenhart, CEO BTMI
- Corey Garrett, Direktur Karibia lan Amerika Latin
- Jennifer Braithwaite, Senior Business Development Officer
– Aprille Thomas, Public Relations and Corporate Communications Manager

#TeamTourism wis dadi pusat perhatian karo booth 'Rum Shop' sing unik. Mitra anyar lan akrab liwati kanggo ngrungokake kabeh sing anyar ing Barbados sajrone 2 taun kepungkur.

Warisan wis dadi fokus utama pesen Barbados ing Brasil amarga negara pulo kasebut terus nyebarake kabar Barbados ing Amerika Latin!

Jarene ana Bajan nang endi wae! Jonathan Hull, sing dadi kepala Pasar Wisata Dunia WTM LATAM, lair ing Barbados.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...