Pelari saka Rusia lan Belarus dilarang saka Boston Marathon 

Pelari saka Rusia lan Belarus dilarang saka Boston Marathon 

Print Friendly, PDF & Email

Pelari saka Rusia lan Belarus dilarang saka Boston Marathon

Pelari saka Rusia lan Belarus dilarang saka Boston Marathon 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.